Resurrection: Evil Beats label night už 18 decembra v Banskej Bystrici!

Už o pár dní, presne 18. decembra sa uskutoční jedna z najsilnejších akcií tejto zimy. V banskobystrickom klube Urban Spot bude už šiesta party v sérii pod názvom Resurrection. Prinesieme Vám profily djov a producentov, ktorý budú hrať na tejto akcii.Petr Kurten  je alias belgického DJ a producenta drum and bass hudby, gabber a Jungle.  Okrem toho hráva v rôznych kapelách na rôzne hudobné nástroje, to len podčiarkuje jeho hudobnú genialitu a všestrannosť. Je mjiteľom vydavateľstva Evil Beats a tiež je členom skupiny Antichristus spolu s jeho bratom.

Je zapísaný v Black Hoe Recordings ( Maďarsko ) , Independenza Recordings ( Belgicko) ,  Nightmare Recordings ( USA ) , Zardonic Recordings ( Venezuela ) , Manticore Recordings ( Francúzsko), M – Atome Recordings (Francúzsko ) , Melting Pot recordings ( Španielsko ) a Cyba Drum Recordings ( UK ) .

Human Error je Belgické duo  djov a producentov zložené zo Sinecore a T-Psy. Ich zvuk môže byť definovaný ako súbor vplyvov pochádzajúcich z rôznych štýloch hudby . Všetko je zhromaždili na D‘ n’B tempe . Výsledkom je akýmsi “ groovy step “ , ktorý vedie k vážnym škodám na “ tanečnom parkete “ !

Za 4 roky , vydali sériu skladieb na labeloch ako : Trust in Music, Close2Dead, Evil Beats,  T3K, CYBER crunk, UNC AUDIO. Hrali takmer v celej EU okrem Slovenska, čo sa napraví práve touto párty. Teraz sa tvrdo pracujú na svojej 2. album, ktorý vyjde na konci roka 2015

Buďte pripravení na ďalšiu úroveň !

https://www.facebook.com/events/841832135912878/

evilbeats

 Zdroj: Resurrection