Rezonance Hardstyle & Exploration warm up tuto sobotu ve Stormu!

IMI Dance a Storm Club vás zvou na další Rezonanci, která ukáže to nejlepší z českého a slovenského hardstylu. Těšit se můžete na jména, jako jsou Heavy Noizes, George Crusher, Maicuss a další. Vychutnejte si gradující večer od euphoricu až po rawstyle!

Heavy Noizes je dvojice DJů z Bratislavy a Prahy, která si za poměrně krátkou dobu udělala jméno na domácí i zahraniční harstyle scéně a svou jedinečnou energickou show roztancovává davy po různých klubech na celém Slovensku i Čechách. Hráli se světovými jmény, jako jsou MISS K8, Hungry Beats, Ran-D, Art of Fighters, Psyko Punkz, Zatox, Radical Redemtion a další. Každoročně vystupují na Beats For Love a Exploration Festivalu a svojí premiéru si odbyli i na halové akci Imagination Festival. Mají za sebou tracky vydané pod sloveskými značkamy RAWR records a Covcore Records. Momentálně jako jediná djská dvojka na Slovensku hrají energický a euforický hardstyle.

George Crusher je mladý DJ z Ostravy, který se djingu věnuje již od svých 16 let. Nyní působí v Holandsku jako hardstyle DJ. Ve svých setech prezentuje čím dál víc populárnější RAW Hardstyle. George je znám především tvorbou originálních mashupů a bootlegů, které jsou podporovány světovými DJs, jako jsou Scot Project, Frank Ellrich (A*S*Y*S), Fausto, Artento Divini, Joey V, Johan Gielen, Joe-E a další. Společně se svým kolegou, kamarádem a DJem Frankem J tvoří projekt PlayMasterz. Zahrál jsi vedle jmen, jako jsou Headhunterz (NL), Art of Fighters (IT), Mad Dog (IT), Radical Redemption (NL), In-Phase (BE/NL), Omegatypez (GER) a spousty dalších.

Maicuss je hardstyle DJ a producent, který na české klubové scéně působí od roku 2011. Zpočátku ho nejvíce ovlivnil hudební žánr trance, kterému se věnoval až do roku 2013. V následujících letech však začal mnohem víc soustředit svou pozornost na u nás ne tolik rozšířený, nicméně stále populárnější hudební styl hardstyle. Stal se rezidentem Rezonance, v pražské Mecce a Storm Clubu vystupoval po boku Headhunterze a zahrál si na nejznámějších českých hudebních festivalech jako Svojšice, Let it Roll, Beats for Love a další. Na podzim v roce 2014 také dostal šanci zahajovat Imagination Festival díky výhře v DJ contestu a v roce 2015 byl již oficiálně součástí line-upu tohoto největšího českého „harder styles festivalu“.

Slovenský DJ Kizzah stojí za DJ pultem od roku 2007, kdy hrál z tvrdší oldschool z vinylů. Později se začal více zajímat o novější věci a začal také produkovat vlastní hardstyle hudbu. Svůj první track „Beauty Heights“ vydal ve spolupráci s Upraiser roku 2013 pod labelem Rawr Records.

Dark Wizard hraje od roku 2009 a v jeho setech můžete slyšet Early Hardstyle, Hardstyle, Hardcore a Early Hardcore. Má za sebou účast na akcích, jako jsou Hardstyle Destruction, New Generation Bass, Rise of Darkness, Deep Impact, Hardcore Imigrators, Hardflash, Spitfire, Prague Nightmare – Label Night, Rezonance, Festival Svojšice, Exploration Festival, B4L, Let It Roll a další.

Michnoss je hardstyle DJ a producent z Prahy, kterého jste mohli slyšet na festivalu Svojšice a na akcích, jako jsou Spitfire a Rezonance. Zahrál si po boku význačnějších jmen, ze kterých můžeme jmenovat například In-Phase, Radical Redemption a Adrenalize.

V neposlední řadě zahraje DJ a producent Crane, od kterého se můžete těšit na solidní hardstyle/hardcore sety a bratrské DJ duo Sixtas, kteří do svých energických setů zahrnují jak aktuální, tak starší euphoric a RAW hardstyle.

 LINE UP 

(Euphoric / Hardstyle / Rawstyle / Hardcore / Frenchcore)

HEAVY NOIZES /SK/
GEORGE CRUSHER /CZ/
MAICUSS /CZ/
KIZZAH /SK/
DARK WIZARD /CZ/
MICHNOSS /CZ/
CRANE /CZ/
SIXTAS vs. KORTY /CZ/
◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUP

100 Kč do 22:00, poté 150 Kč
Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm Club Prague