Richard Müller a Fragile štartujú HLASY 2!

Najväčší hudobný projekt v česko-slovenskej histórii chystá pokračovanie! Richard Müller a skupina Fragile pripravili druhú časť megaúspešného turné HLASY! Niekoľkonásobný Zlatý Slávikzatiaľ naplánoval 17 koncertov po Slovenskej republike.

Spolu so skupinou Fragile predvedie nové skladby v geniálnych úpravách bez použitia jediného nástroja. Od Bratislavy až po Humenné sa tak fanúšikovia môžu tešiť na dokonalé hudobné majstrovstvo!

Richard 2 text2

Fanúšikovia Richarda Müllera a skupiny Fragile sa majú na čo tešiť! Najväčší hudobný projekt v česko-slovenskej histórii má pokračovanie! Česko aj Slovensko ovládne na jeseň druhá časť megaúspešného turné HLASY!

„Už počas minuloročného turné, ktoré sa ukázalo ako veľmi úspešné, sme konzultovali s Braňom Kostkom, že by bolo fajn urobiť pokračovanie. Keďže sme sa na tom všetci jednoznačne zhodli, na konci septembra štartuje turné HLASY 2. “ Prezradil Richard Müller.

FRAGILE sami 1

Richard Müller spolu so skupinou Fragile zatiaľ naplánovali 17 koncertov po Slovenskej republike. Od Bratislavy až po Humenné sa tak fanúšikovia môžu tešiť na famózny hudobný zážitok a dokonalé hudobné majstrovstvo!

„Bolo nám ľúto, že sme boli nútení mnohé veľmi pekné Richardove piesne obísť. A okrem toho nás mnoho ľudí bombardovalo, že sa nedostali k lístkom. Hneď, ako sme turné odštartovali nám bolo jasné, ze toto spojenie sme vnímali ako veľmi šťastné nielen my, ale i naši fanúšikovia.“ Vysvetlil šéf skupiny Fragile Braňo Kostka.

PR foto Muller a Fragile 1

Projekt HLASY mal po celom Česko-Slovensku tie najlepšie ohlasy a recenzie. Divákov dvíhali geniálne interpretácie Richardových hitov zo stoličiek a publiku spôsobovali zimomriavky, slzy a nadšené standing ovations. Album HLASY si za predaj odniesol dvojitú platinovú platňu!

„Veľmi dobre sa spolupracuje s ľuďmi, ktorých mám rád. Nielen, že si ich profesionálne vážim. Ale sú to vskutku kamaráti. My sme počas minuloročných takmer 50-tich koncertov nemali jeden jediný konflikt či problém. Keďže kapela Fragile funguje 10 rokov, tak nie je dôvod sa domnievať, že teraz by to malo byť inak.“ Konštatuje Richard Müller.

PR foto Muller a Fragile 2 

V skupine Fragile sa zišli famózne hlasy spevákov Braňa Kostku, Soni Norisovej, Heleny Krajčiovej, Svetlany Rymarenko, Jany Golisovej, Slava Košeckého, Vila Csontosa a Kamila Mikulčíka. Spolu s Richardom už niekoľko týždňov zarezávajú v štúdiu, aby pripravili nové, špeciálne verzie jeho hitov.

„Na turné nám spolu bolo veľmi dobre. Bolo to úžasné, pohodové, príjemné. Richard so sebou na pódium prináša vždy veľmi zaujímavú energiu. Je to element, ktorý toto naše dobrodružstvo robí ešte jedinečnejším. Richardov repertoár je skutočne bohatý, takže nie je v tomto zmysle o skladby núdza. V tejto a cappellovej, teda vokálnej forme, chceme uviesť čo najviac nových spracovaní piesní. Z tých známejších sa môžte tešiť na hity Rieka, Baroko, Nahý II, Hluk a iné.“ Prezradil Braňo Kostka.

PR foto Muller polportret 1

Fanúšikovia sa tak na jeseň môžu tešiť na megaturné HLASY 2. Richard Müller a skupina Fragile ho odštartujú na konci septembra v Trenčíne a potrvá takmer dva mesiace! Vstupenky si môžete kúpiť na  www.predpredaj.sk.

TURNÉ HLASY 2 Slovenská republika
29.9. Trenčín Posádkový klub ODA
2.10. Piešťany Dom umenia
4.10. Žilina Dom odborov
5.10. Martin Kino Strojár
6.10. Ružomberok Kultúrny dom Andreja Hlinku
8.10. Zvolen Dom kultúry Podborová
9.10. Liptovský Mikuláš Dom kultúry
11.10. Prešov Kino Scala
12.10. Košice Spoločenský pavilón
15.10. Humenné MSKS
16.10. Michalovce MSKS
17.10. Lučenec Kino Apollo
21.10. Bratislava NTC
24.10. Nitra PKO Nitra
25.10. Prievidza Športová hala Niké Aréna
26.10. Banská Bystrica Aula SZU2
9.11. Trnava Dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jakub Klimo