Richard Müller predstavuje skladbu „Pichľavá“!

Do slovenského éteru sa dostáva nová skladba Richarda Müllera! Legendárny spevák presne dnes v rádiu Viva predstavuje pomalú pieseň „Pichľavá“, ktorá je tretím singlom z albumu „Ešte“. Úradujúci Zlatý Slávik sa k nej dokonca chystá nakrútiť videoklip!

Skladba „Pichľavá“ je zo zatiaľ posledného albumu Richarda Müllera s názvom „Ešte“. Nádherná pesnička dostane čoskoro aj filmovú podobu, Richard sa totiž chystá nakrútiť aj videoklip.

Richard Muller

„Pichľavá je ultrapomalá pesnička. Neviem ako ju príjmu fanúšikovia. Je antikomerčná, antipopová a veľmi špeciálna a špecifická. Budem veľmi šťastný, ak sa poslúchačom bude páčiť.“ Opisuje skladbu Richard Müller.

Na albume „Ešte“ je 12 skladieb. Všetky texty skladieb si charizmatický Richard Müller napísal sám. Autorom hudby a producentom celého hudobného diela je Ivan Tásler.

[sublimevideo poster=““ src1=“https://gregi.net/wp-content/uploads/2012/10/Richard-Muller-Pichlava-Oficialni-lyrics-video.mp4″ width=“620″ height=“349″]

„Pichľavá nemá priameho adresáta ani adresátku. Je to jedna s pesničiek, ktoré som si veľmi obľúbil. Ivan Tásler ju krásne zhudobnil. Vtedy to pre mňa býva také univerzálne. My sme túto skladbu hrali na poslednom Potichu Tour 2,5. Ľudia doslova nedýchali, takže to bolo veľmi príjemné…“ Spomína si Richard Müller.

Okrem klipu k skladbe „Pichľavá“ má úradujúci Zlatý Slávik Richard Müller aj ďalšie pracovné plány. 12.12. v Bratislave a 21.12. v Košiciach je totiž Richard hlavnou hviezdou jedinečnej akcie s názvom KONIEC SVETA. Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a v košickej Steel Arene si na jednom pódiu zaspieva s Ivanom Táslerom! KONIEC SVETA podporia okrem Richarda Müllera a Ivana Táslera aj speváčka Jana Kirschner či skupina Horkýže Slíže. Českú republiku zastúpi šarmantný spevák David Kraus.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.