Richard Müller sa fotil vo vlastnej kolekcii tričiek!

Spevák Richard Müller stíha všetko! Pri množstve koncertov a nahrávaní nového albumu si našiel čas, aby nafotil jedinečnú sériu fotografií. V bratislavskom hoteli Kempinski sa stretol s mladými ľuďmi a obliekol ich do tričiek „Aj ja som RM (rafinovaná mrcha)“, „Tak čo je s tebou“ či mikiny značky MLLR.

Fanúšikovia československej legendy sa tak okrem jeho hudobnej tvorby môžu tešiť na originálne darčeky, ktoré sa dajú kúpiť na webe a na koncertoch. Spolu so skupinou Fragile sa Richard Müller predstaví na ďalších 10-tich koncertoch HLASY 2015.

RM_making002

Vychýrený spevák Richard Müller sa o svojich fanúšikov stará po všetkých stránkach. Okrem jedinečných koncertov a príprave nového albumu, myslí aj na originálne darčeky pre priaznivcov. Oceňovaný spevák si našiel čas, aby nafotil sériu fotografií ku kolekcii tematického oblečenia. Medzi originálnymi darčekmi nájdu fanúšikovia tričká s nápisom „Áno, pásiky rozširujú, budem veľký ako ON“, „aj ja som RM (rafinovaná mrcha)“, „Tak čo je s tebou“ či mikiny značky MLLR.

„Nesmierne si vážim, že ma moji fanúšikovia majú radi. Preto sa snažím im to opätovať dobrými koncertami, novými pesničkami a v neposlednom rade aj kvalitnými darčekovými predmetmi. Som šťastný, že moji fanúšikovia pribúdajú a že so mnou žijú.“ Hrdo povedal Richard Müller.

RM_making016

Pri návrhoch darčekov pre fanúšikov spolupracoval Richard Müller so slovenským ilustrátorom Danglárom, či s herečkou Kristínou Farkašovou známou aj ako KOLÁČOVÁ.

„Spolupracujem s ľuďmi, ktorých si vážim. Danglárovi sme nedali žiadne zadanie, chceli sme, aby vytvoril návrhy podľa toho ako ma sám vníma. A podarilo sa to nádherne.  Rovnaký kľúč sme použili pri spolupráci s Kristínou Farkašovou, ktorá  vymyslela nádherné pásikavé tričká.“ Vysvetlil Richard Müller.

RM_making012

Kolekcia tričiek Richarda Müllera sa fotila v hoteli Kempinski, kde pred tromi rokmi oceňovaný spevák oslavoval 50-tku. Počas fotenia spoznávali špičkového slovenského speváka dokonca aj zahraniční turisti, ubytovaní v bratislavskom hoteli.

„Hotel Kempinski mám veľmi rád. Robil som v ňom oslavu mojej 50-tky, ktorá bola zároveň krstom projektu VŠETKO. Teraz tam bolo veľa ľudí a ja som bol ústredná postava. Takže pravdepodobne dedukciou im došlo, že som asi v danej chvíli dôležitý. Ale pochybujem, že by vedeli, kto som. Ako povedal kedysi dávno majster Lasica, cela slovenská sláva končí prvým rakúskym colníkom.“ Vtipne skonštatoval Richard Müller.

RM_making011

Fanúšikovia si na webovej stránke www.muller.sk majú možnosť okrem oblečenia zakúpiť aj detské omaľovánky, čokolády, náramky, hodiny, obrazy či knihy. Všetky predmety sú spojené buď s konkrétnymi počinmi Richarda Müllera alebo vychádzajú z geniálnych textov jeho piesní. Darčeky sa dajú kúpiť aj na koncertoch. Naživo si Richarda Müllera spolu so skupinou Fragile môžete vychutnať ešte na 10-tich koncertoch. HLASY 2015 pridali pre veľký záujem ďalšie koncerty a v Brezne zaznejú dokonca dvakrát!  Nenechajte si ujsť výber toho najlepšieho z albumov HLASY 1 a HLASY 2! Vstupenky na HLASY 2015 si môžete kúpiť na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2881/richard-m-ller–fragile–hlasy-2015

Richard Müller & Fragile – HLASY 2015
29.4. PROSTĚJOV – Dom kultúry
11.5. NOVÉ ZÁMKY  – Dom kultúry – divadelná sála
25.5. DOLNÝ KUBÍN – Dom kultúry
26.5. NÁMESTOVO – Dom kultúry
27.5. STARÁ ĽUBOVŇA – Dom kultúry
30.5. BARDEJOV – Kino Žriedlo
31.5. SNINA – Mestské kultúrne a osvetové stredisko
1.6. VRANOV NAD TOPĽOU – Mestský dom kultúry
2.6. REVÚCA – Mestské kultúrne stredisko
3.6. ROŽŇAVA – Divadlo ACTORES

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Fashion Propaganda