Richard Müller vs. Majk Spirit v druhom kole Fun rádio Dohoda v Bojniciach.

Po viac než úspešnom štarte v premiérovej Žiline príde Fun rádio Dohoda už v sobotu, 25. júla osviežiť najlepšou slovenskou hudbou kúpeľné mesto Bojnice.

Až dvanásť hodín sa bude Plážovým kúpaliskom v Bojniciach niesť funtastická hudba v podaní top interpretov slovenskej populárnej scény. Známe tváre Richard Müller, Majk Spirit, Zuzana Smatanová či kapely A.M.O. a Peter Bič Project budú ľudí baviť až do rána.

248

Publikum rozohní i The Paranoid a po prvý raz sa na Dohode predstaví Smola a Hrušky. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rocku v podaní mladých skupín Fishing Strip, Ranná nevoľnosť a Bod omylu.

Ale tým sa žúr ešte nekončí. Hudobnou bodkou bude poslucháčom Fun rádia známy DJ Carlo, ktorý na Plážovom kúpalisku v Bojniciach predstaví hviezdy tanečného neba.

IMG_2587

Voľné chvíľky návštevníkom svojim neopakovateľným šarmom spríjemnia moderátori Fun rádia – Didiana a Sajfa ☺ Tešíme sa na Vás a vidíme sa túto sobotu 25. Júla v Bojniciach. Dohoda?

Po Bojniciach bude mať Fun rádio Dohoda už len dve zastávky:
– Malacky, Zámocký park, sobota 8. augusta 2015
– Poprad, pri AquaCity, sobota 22. augusta 2015 

283

Brány areálu sa otvárajú vždy na pravé poludnie, prvé tóny sa rozoznejú o 14:00 hodine.

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

Bojnice

Zdroj: Fun rádio