Richard Müller zahrá na olympijských hrách v Londýne!

Richard Müller ide na olympiádu! A to nielen ako divák! Do Londýna pocestuje, aby zahral športovcom aj fanúšikom. Koncert legendárneho speváka bude jedným z vrcholov programu oficiálnej fanúšikovskej  SoFa Zone.

Spevák a skladateľ Richard Müller si popri vystúpeniach na letných festivaloch nájde čas aj na olympiádu. A to nielen ako divák pri televíznej obrazovke! Do súčasného centra športu v Londýne odcestuje už zajtra. V oficiálnej fanúšikovskej zóne odohrá unikátne vystúpenie pre olympionikov a fanúšikov športu.  Medzi nich totiž patrí aj sám Richard Müller: „Milujem atletiku a mám strašne rád basketbal či tenis. Takže sa nesmierne teším, že tam budem a vôbec k tomu nepotrebujem žiadnu účasť na finálových podujatiach. Stačí mi skutočnosť, že som na olympiáde!“

Fanúšikovia si v Londýne len niekoľko metrov od svetoznámeho Regents Parku užijú živé vystúpenia slovenských hudobných interpretov, premietanie slovenských filmov, slovenské jedlá a iné tradičné pochúťky.

„Richard Müller je interpret, ktorý má v našej programovej dramaturgii pevné miesto už od roku 2003. Som rád, že prijal naše pozvanie a príde zahrať do fanúšikovskej zóny. Verím, že si koncert aj pobyt na olympijských hrách s nami užije…“ Teší sa na vystúpenie aktuálneho Zlatého Slávika Štefan Krasňanský, šéf agentúry Pishter Ltd.

Koncert Richarda Müllera sa bude konať 4. augusta. V ten istý deň na 223 Venue zahrajú aj skupina Mukatado a Pjoni & Ink Midget. Okrem toho premietnu film Slnko v sieti režiséra Štefana Uhera. Podrobný program Slovak Official Fan Zone (SoFaZone) a zoznamy interpretov aj hostí podujatia, nájdete na oficiálnej webstránke www.sofa-zone.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.