Richard Müller získal špeciálne ocenenie v prestížnej českej ankete Žebřík 2014!

Richard Müller má na konte ďalšiu cenu! Spevák, skladateľ a textár získal špeciálne ocenenie v českej ankete Žebřík 2014! Velikán našej hudobnej scény si cenu magazínu iREPORT osobne prevzal v Plzni a následne odpálil vystúpenie plné hitov.

Majstrovskú tvorbu Richarda Müllera si môžete naplno užiť na pridaných koncertoch projektu HLASY. Mix geniálnych interpretácií z albumov HLASY 1 a HLASY 2 zaznie od Nových Zámkov až po Bardejov. Richard Müller a skupina Fragile štartujú prvý koncert už 26. marca.

Legenda slovenskej a českej pop-music Richard Müller má na konte ďalšie prestížne ocenenie! Viacnásobný Zlatý Slávik si na odovzdávaní cien českej ankety Žebřík 2014 prevzal špeciálnu cenu magazínu iREPORT. Hudobný velikán následne zvalcoval plzenské publikum skvelým koncertom. Odzneli hity „Milovanie v daždi“, „Dve líšky“, „Po schodoch“, „Štěstí je krásná věc“ či „Srdce jako kníže Rohan“. Zo špeciálneho ocenenia prestížnej hudobnej ankety má Richard Müller veľkú radosť.

zebrik_52_20150315_1348986482.jpg

„Vždy to opakujem a vždy to opakovať budem. Každá cena, ktorá je výsledkom ankety obľúbenosti  či už diváckej, alebo kolegov z brandže, ma nesmierne teší. Plzenské publikum bolo perfektné. Dobre sa bavilo a ja som sa tiež dobre cítil. Čo viac si človek môže priať.“ Neskrýval radosť Richard Müller.

Fanúšikovia si tvorbu Richarda Müllera môžu už čoskoro vychutnať počas 16-tich koncertov extra úspešného projektu HLASY. Legendárny spevák Richard Müller a skupina Fragile miera tentokrát do miest, kde HLASY doposiaľ nezazneli!

„Som veľmi rád, že môžeme s Hlasmi na Slovensku pokračovať. Sme hrdí na to, čo sme s Richardom dokázali a tešíme sa na koncerty, na fanúšikov, na známych, priateľov…“ Prezradil kapelník Fragile Braňo Kostka.

zebrik_33_20150315_1064785119.jpg

Najväčší hudobný projekt v česko-slovenskej histórii si od 26. marca naplno vychutná ďalších 14 miest Slovenska a český Prostějov. Viacnásobný Zlatý Slávik chystá spolu s kapelou Fragile špeciálny výber skladieb.

„Verím, že to bude pre ľudí novinka, pretože zaspievame výber toho najlepšieho z turné HLASY 1 a 2. Veľmi dobre sa spolupracuje s ľuďmi, ktorých mám rád. Nielen, že si ich profesionálne vážim, ale sú to vskutku kamaráti.“ Prezradil Richard Müller.

Publikum čaká unikátny súzvuk Richarda Müllera s členmi skupiny Fragile – Braňom Kostkom, Soňou Norisovou, Helenou Krajčiovou, Svetlanou Rymarenko, Janou Golisovou, Slavom Košeckým, Vilom Csontosom a Kamilom Mikulčíkom.

Hudobný projekt HLASY má na konte beznádejne vypredané sály, vyše 45 000 divákov, viac ako 20 000 predaných albumov, ocenenie Krištáľové krídlo a Album roka podľa ZAI. HLASY majú najlepšie hodnotenie verejnosti aj kritikov po celom Česku a Slovensku. Album HLASY dokonca získal dvojitú platinovú platňu. Nenechajte si preto ujsť pokračovanie výnimočne úspešného hudobného projektu Richarda Müllera a skupiny Fragile – HLASY 2015! Vstupenky si môžete kúpiť na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2881/richard-m-ller–fragile–hlasy-2015

Richard Müller & Fragile – HLASY 2015
26.3.   LEVICE – Športová hala
27.3.   ŠAĽA – bývalý Dom kultúry koncerty o 19:00 a 21:00
9.4.     ŽIAR NAD HRONOM – SPSA EBG – bývalý dom kultúry
10.4.   TORNAĽA – Dom kultúry
11.4.   BREZNO – Mestský dom kultúry
29.4.   PROSTĚJOV – Dom kultúry
11.5.   NOVÉ ZÁMKY – Dom kultúry – divadelná sála
25.5.   DOLNÝ KUBÍN – Dom kultúry
26.5.   NÁMESTOVO – Dom kultúry
27.5.   STARÁ ĽUBOVŇA – Dom kultúry
30.5.   BARDEJOV – Kino Žriedlo
31.5.   SNINA – Mestské kultúrne a osvetové stredisko
1.6.     VRANOV NAD TOPĽOU – Mestský dom kultúry
2.6.     REVÚCA – Mestské kultúrne stredisko
3.6.     ROŽŇAVA – Divadlo ACTORES

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jana Braunová