Ride on Time v SaSaZu!

PŘIVÍTEJTE ROK 2012 V NEJLEPŠÍM KLUBU V PRAZE! Sasazu vás zve na silvestrovskou hudební jízdu časem s nejlepšími evropskými DJS! Nastupte do našeho stroje času a vydejte se s námi na hudební jízdu, která vás protáhne nejzásadnìjšími hudebními momenty uplynulého století a nechá vás nahlédnout i do budoucnosti. Je tady silvestrovská party, jakou jste ještì nezažili!

Společnì zavítáme do legendárního amerického Cotton Clubu dvacátých až padesátých let minulého století. Jeho atmosféru ve svém jedinečném electro-swingovém setu navodí resident Sasazu DJ TONY M. To nejlepší ze šedesátých a sedmdesátých let, tedy pop, rock, soul i disco, ovšem v současném zvukovém kabátì, pro vás namíchá DJ P*L*N*M*N.

Ducha velkých vycpávek, barevných sak a asymetrických účesù osmdesátek do Sasazu ve svém setu přinese pražský DJ NEO. Odborníkem, na to nejlepší z taneční hudby posledních let je rakouský DJ PHILIPP STRAUB, který s námi oslaví hudební současnost.

Zlatým hřebem silvestrovské party bude vystoupení nìmecké hvìzdy taneční scény, kterou je DJ MOGUAI. Čeká vás dvouhodinový set, bìhem nìjž vám Moguai ukáže, jak vypadá hudba budoucnosti. A exkluzivnì představí i svùj nový release.

A zpìt do dnešních dní vás vrátí vycházející hvìzda švédské elektro scény DJ MIKAEL WEERMETS, který vaše nohy nenechá v klidu až do časných ranních hodin Nového roku. Sexy tanečnice, velkoplošné LED projekce, tematické video projekce, ohromující svìtelná show a bezkonkurenční zvuková technika! To všechno je zárukou, že na nadcházející silvestrovskou oslavu v nejlepším pražském klubu nikdy nezapomenete!

Rok 2012 přichází. Pokud má být tenhle Silvestr posledním před koncem svìta, ať stojí za to! Dveře klubu Sasazu se otevřou ve 21 hodin.

Do předprodeje je exkluzivnì v síti Ticketpro uveden limitovaný počet 400 vstupenek za cenu 550 Kč. Po jejich vyprodání bude vstupné v předprodeji za 990 Kč. Na místì pak za vstup do klubu zaplatíte 1390 Kč.

V předprodeji bude též limitovaný počet VIP All Inclusive vstupenek za cenu 2800 Kč. VIP vstupenky zahrnují vedle vstupu na galerii klubu Sasazu i neomezenou konzumaci všech prémiových drinkù včetnì luxusního sektu MOET & CHANDON. Po vyprodání této série bude jejich cena 4000 Kč.

Line-up:
21.00 Tony M
22.15 DJ P*L*N*M*N
23.30 DJ NEO
01.00 Philipp Straub (A)
02.00 Moguai (D)
04.00 Mikeal Weermets
06.00 end

Ride on Time

Zdroj: SaSaZu
Publikoval: Redakcia GREGI.NET