RIDE & PARTY! DVOJDŇOVÝ FESTIVAL LET IT SNOW 2018 V NÍZKÝCH TATRÁCH UŽ TENTO VÍKEND!

Projekt “Let It Snow” je spojenie kvalitného zimného jazdenia so zážitom z kvalitnej, dvojdňovej párty pod taktovkou festivalov III Trident & Let It Roll Slovakia.

Jasná – Nízké Tatry je najväčším zimným strediskom v rámci celého Slovenska (i Česka), ktoré ponúka návštevníkom tie najkvalitnejšie služby a hlavne 36 km dokonale upravených zjazdoviek na severných a južných svahoch Chopka.

Od 19.-21. januára sa odohrá už siedmy ročník jedinečnej akcie Let It Snow, ktorá prináša priamo do zimného strediska Jasná zástup svetových DJov z house & drum and bass music v klube Happy End, ktorý je bezpochyby jedným z najlepšie vybavených párty priestorov na Slovensku. Viac info na: www.happy-end.sk

V piatok 19.1. ovládne Happy End – HOUSE music, kde prijal pozvanie jeden zo zástupcov tohto soundu zo slnečnej Ibizy – DJ PRYMATE, ktorý sa DJingu venuje cez 20 rokov a je rezident jednoho z najvýraznejších klubov na tomto krásnom ostrove – Ushuaia.

Sekundovať mu bude slovenský DJ a producent BOLLO, ktorý je považovaný za špičku housovej scény na Slovensku, a svojou tvrdou prácou si vydobyl rešpekt aj v zahraničí.

Svoje miesto na tejto noci bude mať aj surovejší štýl – techno, ktorým zástupcom není nikto iný ako známý slovenský DJ a producent DRAHOSH.

Na line-upe nemôže chýbať aj ženské zastúpenie. Za mixom sa predstaví TAMIRA, ktorá je v súčasnej dobe jedna z najžiadanejších osobností DJingu na Slovensku.

Celú tuto parádu doplní aj domáca legenda JT Big, ďalšia žena za mixom Sofi F, Gombo alebo skvelí Second Element.

Už od 12:00h bude priamo pod zjazdovkou Biela Púť prebiehať zahrievacia party v novom CRISTAL BARe, kde nás naladí na tu správnu vlnu Gombo, Bollo, Prymate, Sofi F, Pixie, Beaty, JT Big a Tamira.

Sobota bude klasicky venována drum and bassu kde vystúpia opäť top reprezentanti sk/cz scény v čele s anglickým headlinerom THE PROTOTYPES, ktorí su považovaný za strop vo svojom obore. Za posledných pár rokov ovládli DnB scénu a získali si pozornosť hviezd ako Pendulum, Annie Mac, Roni Size a mali možnosť remixovat skladby od Koven, The Qemists, Modestep….

Supportovať ich bude naozaj pestrá škála DJov zo Slovenska a Českej republiky. Na špeciálne b2b sety sa môžeme tešiť od Pixie b2b Suki, Snookey b2b Bifidus Aktif, Beaty b2b Gesi. Vystúpi aj organizátor a otiec DnB na hornej Nitre – DJ Kato spoločne s MC Jimmy Danger & Mila_mila 207 alebo DJ hrajúci v sobotu – DJ Piatok :)

Let It Snow ponúka šancu aj začinajúcim DJom. Team LiS vyberá 2 DJov (House & DnB), ktorí otvoria program na príslušných stageoch počas jednotlivých dní. Prihlasovací formulár TU.

Pre milovníkov (nie len) drum and bassu bude pripravený Drumandbasswear stánok, kde nájdete ďalšie novinky z ich dielne. Aké? To zistíte na mieste. Stánok nájdete priamo v Happy Ende.

Vidíme sa v Jasnej, kde nás čakajú 2 dni plné hudby, tanca, zábavy a samozrejme kvalitnej lyžovačky!

VSTUPENKY V PREDAJI

Zdroj: TS