Ripfest s rekordnou účasťou úspešne za nami!

Uplynulý víkend sa vo Veľkých Ripňanoch konal festival Ripfest , na ktorom sme privítali takmer 5000 návštevníkov dobrej hudby a kvalitnej zábavy!

Napriek tropickej horúčave sa futbalové ihrisko už od obeda zapĺňalo fanúšikmi, ktorí prišli podporiť prvého účinkujúceho, skupinu “Ranná nevoľnosť”. Po nich nasledovala speváčka Gygy s kapelou.

ripfest foto

Skupinu Heľenine oči sprevádzala smola, keď im po ceste na festival vyvrela voda v chladiči, preto meškali na koncert. Chlapci z Polemicu sú kamaráti a ochotne sa s nimi vymenili. Fanúšikovia skákali spievali a bavili sa čo im sily stačili.

Domáci Gladiator rozpálili svojimi hitmi návštevníkov všetkých vekových kategórií. “Neviem ťa nájsť” či “Na kom záleží” spieval s Mikom Hladkým a spol celý kotol. Hex sa nenechali zahanbiť a zábava gradovala za tónov piesní ako : “Keď sme sami” či “V piatok podvečer”.

Ine Kafe RIPfest

Iné Kafe potvrdili svojim koncertom status punk rockovej legendy. Vratko počas prestávok medzi piesňami ostro odsúdil správanie slovenských radii, ktoré odmietajú hrať nielen ich piesne . Napriek tomu si fanúšikov našli a pieseň “Špinavé objatie” má už iac ako million pozretí.

Vyvrcholením večera bol koncert skupiny IMTsmile. Bavili, skákali, spievali a tancovali nielen muzikant na pódiu ale i nadšený niekoľko tisícový dav.

IMT smile

Zlatým klincom večera sa stala slávica Zuzka Smatanová, ktorá si na Ripfest priviezla i saxafonistu s ktorým zneli piesne výborne. Skupina AYA a Medial banana dali povestnú bodku za festivalom, ktorý bol výnimočný.

Dušan Drobný, organizátor : Tento ročník bol výnimočný a nielen návštevnosťou, ale hlavne vami návštevníkmi, ktorí dokázali vytvoriť atmosféru v ktorej je radosť hrať pre každého muzikanta. Budeme sa snažiť o rok posunúť latku este vyššie, aby sme vás i nás potešili. Stretneme sa o rok“

Zdroj: Agentúra DUNA