Robo Opatovský odštartoval turné OVERTIME vypredanými koncertami!

Turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME odštartovalo s úspechom a vynikajúcou atmosférou! Sympatický spevák so skvelou zostavou hudobníkov roztancovali vypredané kluby v Prievidzi a v Novom meste nad Váhom! Fanúšikovia si koncert v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa vychutnajú ešte v 9 mestách Slovenska.

Skladby z najnovšieho albumu OVERTIME a hudobnú aj vizuálnu šou zažije najbližšie hlavné mesto Slovenska. Na originálnom akustickom koncerte odznejú piesne od Depeche Mode, Stinga, Lady Gaga, Lennyho Kravitza aj akustické verzie tvorby Roba Opatovského.

Jedinečné skladby projektu OVERTIME si vychutnalo publikum v Prievidzi a v Novom meste nad Váhom. Turné speváka Roba Opatovského odštartovalo vypredanými koncertami a pozitívnymi reakciami fanúšikov! Svetoznáme skladby v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa roztancovali do posledného miesta obsadené sály. Spevák a hudobníci z OVERTIME sú zo štartu turné nadšení!

DSC_0056.jpg

„Prvé dva koncerty boli veľmi úspešné. Ľudom sa repertoár Overtime veľmi páčil a takisto aj akustické verzie mojich vlastných skladieb. Bolo niekoľko prídavkov, ľudia sa bavili, spievali a tancovali. Rozbeh turné je fantastický, veľmi sa tešíme z takej návštevnosti, vypredaných koncertov a reakcií publika.“ Povedal s nadšením Robo Opatovský.

Publikum sa najviac zabávalo pri originálnych aranžmánoch skladieb od Depeche Mode, Stinga či autorských skladbách Roba Opatovského. Šarmantný spevák predstavil publiku singel „Jediná“ v novej verzii.

„Mám pocit, že z albumu Overtime je najväčším hitom skladba „People are People“. Veľmi dobré reakcie boli aj na skladbu „Jediná“ v štýle salsa, na „Englishman in New York“, či tradičné swingové štandardy. Pri pesničke „Natália“ sa jedna fanúšička prihlásila, že ona je Natália, či by som jej mohol venovať túto skladbu. Na štýl „Robbieho Wiliamsa“ som ju vytiahol na pódium, zatancovali sme si a spieval som jej do uška.“ Smeje sa Robo Opatovský.

DSC_0019.jpg

Po koncerte príjemná atmosféra pokračovala autogramiádou CD-čiek. Priaznivci sa mali možnosť osobne stretnúť s Robom Opatovským, s bubeníkom Dávidom Hodekom, klavíristom Tomášom Gajlíkom, kontrabasistom Petrom Kormanom či so saxofónistami Miroslavom Poprádim a Martinom Uherekom. Veľkým prekvapením pre hudobníkov bol darček od fanúšičky Moniky.

„Bol to veľmi silný moment. Z krabice vykukla torta s cover obalom Overtime, veľmi pekná a chutná. Zažili sme emotívne momenty. Hrali sme skoro dve a pol hodiny aj s prídavkami. Najviac sa teším do Bratislavy, do Košíc, do Nitry, v týchto kluboch sme už hrali. Ale samozrejme teším sa na atmosféru všetkých miest, reakcie ľudí a mojich muzikantov, ktorí fantasticky hrajú.“ Uzavrel Robo Opatovský.

Nenechajte si ujsť ďalších 9 koncertov turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME. Tešiť sa môžete na hity od Lady Gaga, Georgea Michaela, Lennyho Kravitza, Stinga či skupín Metallica, A-HA a Depeche Mode. Chýbať nebudú ani akustické verzie známych hitov Roba Opatovského „Natália“, „Prší“, „Sen“ či „Hovorila po španielsky“. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal alebo v miestnych pokladniach. Aktuálne informácie nájdete na https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME SOBERANO TOUR
9.4. Bratislava  – ROCK CAFÉ
11.4. Čadca – JAZZ PENZIÓN
12.4. Piešťany  – ELEKTRÁRŇA
15.4. Košice – JAZZ CLUB
16.4. Prešov  – CHRISTIANIA
17.4. Michalovce – CAFFÉ BARRIQUE
18.4. Ružomberok  – 1. RUŽOMBERSKÝ GOLFOVÝ KLUB
24.4. Modra – ELESCO WINE PARK
25.4. Nitra – MUSIC A CAFE

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Róbert Fritz