Robo Opatovský sa kvôli aktuálnemu turné udržiava v kondícii, denne maká na svojej postave!

Robo Opatovský momentálne križuje Slovensko s turné k 20. výročiu na hudobnej scéne a nielen kvôli koncertom sa udržuje v dokonalej kondícii. Keďže je multifunkčným športovcom denne cvičí s činkami a behá na rotopede aj vonku. Sympatický štyridsiatnik na jar pravidelne korčuľuje, v zime lyžuje a v lete pláva! Koncertovanie a cestovanie po celom Slovensku je totiž mimoriadne fyzicky vyčerpávajúce. Príďte sa presvedčiť, aké výsledky má Robova zdravá životospráva na „Robo Opatovský tour 2016“!

Spevák a skladateľ Robo Opatovský má 44 rokov a je v mimoriadne dobrej forme. Na svojej vyšportovanej postave denne maká, najmä teraz na jar. Nielen kvôli aktuálnemu „Robo Opatovský tour 2016“ sa musí udržiavať v kondícii!

„Pozitívny vzťah k športu som mal už ako dieťa. Začal som s džudom, pokračoval atletikou, od 18-ich som cvičil vo fitku a aj tenisu sa venujem už pekných pár rokov. Tým, že som veľa sedel a cvičil na gitare, potreboval som pohyb a športovú aktivitu. A teraz už viac ako rok cvičím každý  deň minimálne 15 – 20 minút. Cvičím vlastnou váhou, poprípade s jednoručnými činkami, na fitlopte, alebo rotopede. Na jeseň doma v interiéri, na jar a v lete cvičím vonku. Korčuľujem sa na hrádzi, behám bosý po tráve, plávam v bazéne. Je fajn, že mám veľký pozemok, kde môžem športovať,“ vraví Robo Opatovský.

155A1691-1

K láske k športu chce Robo viesť aj svoju 2-ročnú dcérku.

„Keď ráno cvičím, snažím sa ju motivovať, aby cvičila so mnou. Učím ju skákať na trampolíne, zatiaľ nie veľmi úspešne. Ale má len dva roky, tak dúfam, že neskôr bude športovo zdatná po mne. Teším sa na to, ako v zime začneme s lyžovaním, to už bude trojročná,dodáva Robo Opatovský.

155A1622-1

Robo veľmi dobre vie, že samotné cvičenie nestačí. Je vyznávačom zdravého životného štýlu, ktorý oceňuje najmä v období, keď je na turné. Na fyzicky vyčerpávajúcich koncertoch má vďaka tomu stále dostatok energie.

„V zdravom tele je zdravý duch. U mňa táto veta nie je len klišé. A aj to, ako sa stravujeme, veľmi vplýva na naše zdravie. Mám veľké šťastie, že moja manželka Katka varí každý deň. Okrem cvičenia a pozitívneho myslenia je podľa mňa veľmi dôležité, aby bolo jedlo vždy čerstvo pripravené z najkvalitnejších potravín. U nás doma jeme predovšetkým sezónnu zeleninu a ovocie. Veľmi dbáme na kvalitu ingrediencií, z ktorých varíme. Máme už overené zdroje kde potraviny nakupujeme. Biely cukor nahrádzame ďatľami a sušenými marhuľami. Preto je aj našej dcérke prirodzené zjesť cviklu, či kozí syr,“ uzatvára Robo Opatovský.

155A1610-1

Robo Opatovský je aktuálne na turné a aj tak cvičí každý deň. Športová 20-minútovka je súčasťou každého jeho rána v hoteli. Turné „Robo Opatovský tour 2016“ je spevákovým darčekom fanúšikom pri príležitosti jeho 20-ročnice na hudobnej scéne. Lístky sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal. Aktuálne informácie o aktivitách Roba Opatovského nájdete na: https://www.roboopatovsky.com/ alebo https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Robo Opatovský tour 2016

14.4. – Nitra – Music a Cafe
20.4. – Košice – Jazz Club
21.4. – Prešov – Bizarre
22.4. – Michalovce – Zlatý býk
23.4. – Humenné – MsKS – Estrádna hala
28.4. – Modra – Elesko Wine Park
29.4. – Žarnovica – Cukráreň Alžbetka

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE