Robo Opatovský šokoval pána farára v Dóme svätého Martina, Dominike Cibulkovej zaspieval priamo počas obradu!

Na svadbe roka nechýbal ani Robo Opatovský! Dominike Cibulkovej zaspieval priamo počas obradu v Dóme svätého Martina. Pána farára síce najskôr museli prehovárať, no napokon tento netradičný vstup povolil.

Robo bol jedným z mála blízkych ľudí úspešnej tenistky, ktorý sa udržal a neplakal od dojatia. O tom, čo si sympatický spevák myslí o krásnej Dominike, svedčí aj výber piesne. Zaspieval jej song „You are so beautiful“ a potom pridal aj pesničku „Niečo máš“, ktorú zložil ako svadobný darček pre svoju manželku Katku. Svadba roka bola podľa Roba Opatovského nezabudnuteľným zážitkom! 

Svadba roka Dominiky Cibulkovej bola nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých zúčastnených!  Nechýbal ani spevák a skladateľ Robo Opatovský, ktorý len veľmi ťažko zdržal slzy dojatia.

PF__3319

„Bola to naozaj nádherná svadba. Dominika vyzerala úžasne a už samotný príchod nevesty bol veľmi emotívny. Slzy neudržal ženích Michal, jej rodičia a plakala dokonca aj družička, herečka Zuzka Šebová. Ja som to našťastie udržal v profesionálnej rovine,“ vraví Robo Opatovský.

Sympatický hudobník zaspieval talentovanej tenistke priamo počas obradu, čo najskôr trochu šokovalo pána farára.

„Všetko bolo zorganizované na vysokej úrovni, aj keď agentúra mala čo robiť aby pána farára prehovorila na to, že zaspievam skladbu počas obradu v kostole. Snažil som sa pieseň „You are so beautiful“ zaspievať čo najlepšie. Na konci som zaspieval aj môj svadobný song „Niečo máš“, ktorý som venoval manželke Katke ako svadobný darček. Na konci obradu, pri gratuláciách spievala aj úžasná Svetlana Rymarenko z FRAGILE. Pre mňa to bol nezabudnuteľný zážitok a krásna emócia, ktorá ešte stále trvá,“ uzatvára dojatý Robo Opatovský.

PF__3352

Slovenská tenisová hviezda sa vydávala v sobotu v Dóme svätého Martina v Bratislave. Vzala si dlhoročného partnera Michala Navaru. Dominikina svadba je podľa viacerých názorov svadbou tohto roka.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Zuzana Gavulová