Robo Opatovský zahrá s OVERTIME na jesennom turné iba hity! 

Po obrovskom úspechu jarného turné vyráža spevák Robo Opatovský koncertovať aj počas jesene! S unikátnym projektom OVERTIME navštívi fanúšikov v 5-tich mestách. Sympatický spevák zaspieva svetové hity v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa.

Pre fanúšikov pripravil aj ďalšiu lahôdku – vlastné najznámejšie hity ako „Natália“, „Sen“, Prílev energie“ alebo „Prší“ v nových akustických aranžmánoch. Robo na jeseň sľubuje aj vydanie nového unikátneho duetu, ktorý bude súčasťou pripravovaného Vianočného albumu. Nenechajte si ujsť úspešné turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME, ktoré pre veľký záujem pokračuje aj v októbri!

Projekt ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME sa stretol s mimoriadne pozitívnym ohlasom. Svetoznáme skladby v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa fanúšikov očarili. Po obrovskom úspechu jarného turné vyráža sympatický Robo s vynikajúcou kapelou za priaznivcami aj na jeseň. Hity Depeche Mode, Stinga, Lady Gaga, Lennyho Kraitza v unikátnom podaní si tentoraz vypočujú fanúšikovia v 5-tich mestách.

„Zahráme skladby z repertoáru albumu OVERTIME a samozrejme aj všetky moje najznámejšie autorské skladby, ale v novom šate. Fanúšikovia sa teda môžu tešiť na piesne „Natália“, „Sen“, „Prší“, „Prílev energie“, či „Hovorila po španielky“ v nových akustických aranžmánoch,“ prezrádza Robo Opatovský.

Bratislava, Žarnovica, Banská Štiavnica, Trnava a Zlín. V týchto mestách sa projekt ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME predstaví počas jesene. Roba budú na jesennom turné sprevádzať výnimoční mladí umelci.

„Návštevníci sa môžu tešiť na úžasné muzikantské výkony členov OVERTIME. 18-ročného fenomenálneho bubeníka Dávida Hodeka, klaviristu Tomáša Gajlíka a kontrabasistu Roba Ragana mladšieho. OVERTIME je hlavne koncertný projekt. Milujem spievanie naživo, interakciu s muzikantmi,  kontakt s publikom. Chcem sa poďakovať fanúšikom za to,  že každý koncert v rámci jarnej časti turné dopadol fantasticky. Chodilo veľa ľudí, všade bola fantastická nálada. Dúfam, že aj na jeseň to bude podobné,“ vyznal sa nadšený Robo Opatovský.

OVERTIME_44

Šarmantný Robo Opatovský má za sebou pracovné leto. Jeho výsledkom sú ďalšie novinky, na ktoré sa fanúšikovia môžu tešiť.

„S Chinom a Dominikou Mirgovou sme nakrúcali reláciu Milujem Slovensko, ktorú už čoskoro odvysiela RTVS. No a od leta pracujem tiež na mojich autorských skladbách – repertoári k „Vianočnému albumu 3“.  Ak všetko dobre dopadne, bude to album duetov. Koncom novembra odprezentujem prvý singel. Ešte nemôžem prezradiť, s kým budem spievať, ale je isté, že to bude pecka! Dúfam, že sa mi podarí prekonať moje dva  najväčšie vianočné hity „Vianočnú poštu“ a „Čas sviečok“ s Janou Kirschner,“ netají sa ambíciami Robo.

Nenechajte si ujsť jesennú časť turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal alebo v miestnych pokladniach. Aktuálne informácie nájdete na novom Robovom webe: https://www.roboopatovsky.com/ alebo na https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME
1.10.2015 BRATISLAVA – Rock Cafe
3.10.2015 ŽARNOVICA – Cukráreň Alžbetka
10.10.2015 BANSKÁ ŠTIAVNICA – Trotuar Cafe
23.10.2015 TRNAVA – A Cafe
24.10.2015 ZLÍN – Kavárna Továrna

Zdroj: Propaganda House s.r.o.