Robo Opatovský zahral na turné v predpremiére novinku V hlave ťa mám, fanúšikom sa veľmi páčila!

Robo Opatovský ukončil úspešné turné, ktoré fanúšikom daroval k svojmu 20. výročiu na hudobnej scéne. Atmosféra v 13-tich mestách od Nitry až po Domašu bola skvelá! Robo návštevníkov prekvapil aj predpremiérou nového singlu „V hlave ťa mám“, ktorý oficiálne predstaví koncom mája. Teší ho, že sa im live verzia veľmi páčila. Jedným z najemotívnejších momentov turné bolo, keď sa sympatický hudobník rozhodol pripomenúť náhle zosnulého speváka Princa a zaspieval jeho pieseň „Purple Rain“. Robo Opatovský sa ani po skončení turné nezastavil, už skladá piesne na nový album.

Robo Opatovský ukončil turné, ktoré možno nazvať triumfom! Oslava hudobníkovej 20-ročnice na scéne sa vydarila vo všetkých mestách od Nitry až po Domašu.

„Atmosféra na koncertoch bola vynikajúca, moji fanúšikovia opäť nesklamali. Som rád, že aj kapela hrala fantasticky. Určite sa do klubov o rok ešte vrátim s novým zvukom a novými pesničkami, keďže sa na budúci rok chystám vydať ďalší autorský album. Každý z tých 13-tich koncertov bol špecifický. Najväčšia návštevnosť bola v Novom Meste, super koncert bol v Nitre aj v Piešťanoch. Veľmi silná atmosféra bola v Košiciach. V ten deň totiž zomrel hudobný génius Prince a my sme si pár skladbami uctili jeho pamiatku. Bol to pre mňa, mojich muzikantov a verím, že aj pre fanúšikov, emotívny zážitok. Hlavne keď sme zahrali „Purple Rain“. Bolo to úplne nepripravené, text som si len narýchlo našiel na webe, ale pre mňa bol ten moment nezabudnuteľný,“ spomína Robo Opatovský.

Koncerty na východe republiky oživila speváčka Nika Karch, s ktorou to Robovi veľmi ladilo. Speváka a skladateľa teší aj to, že fanúšikovia ocenili nielen jeho hity, ale aj nové skladby.

„Som rád, že poznali moju novinku „Posteľné kráľovstvá“ a dokonca si ju so mnou aj spievali. Veľa fanúšikov si chcelo kúpiť album, kde je tento singel, no ten vyjde až na budúci rok. V druhej polovici turné som odprezentoval aj moju úplnú novinku „V hlave ťa mám“. Tá sa tiež ľuďom veľmi páčila, dokonca si ju pýtali ako prídavok. Som teda veľmi zvedavý, ako sa skladba chytí. Koncom mája by mala byť v rádiách a začiatkom júna by mal byť hotový aj klip,dodáva Robo Opatovský.

Úspešným turné sa oslavy Robovej 20-ročnice na hudobnej scéne len začali. Ani teraz nezaháľa a chystá pre priaznivcov ďalšie prekvapenia.

„Tak ako som už pár krát povedal, ja mám celý rok 2016 Vianoce. Tvorím nové autorské vianočné skladby a teším sa na duetá s umelcami, ktorých si vážim a uznávam ich tvorbu. Svoju 45-ku oslávim albumom s názvom „Vianočné duetá“ a takisto vianočným turné po ôsmych mestách na Slovensku s úžasnou speváčkou Máriou Čírovou,“ teší sa Robo Opatovský.

Vlani Robo Opatovský nahral s Máriou Čírovou úspešný duet „Vianoce“, na ktorý chce nadviazať spomínanou spoluprácou. Sympatický spevák je „vianočným dieťaťom“ – 45-ku oslávi 25. decembra a tak má k týmto sviatkom špecifický vzťah. Aktuálne informácie o Robovej tvorbe nájdete na: https://www.roboopatovsky.com/ alebo https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE