ROCK POD KAMEŇOM 2016: CHUŤ ROCKU PRINÁŠA UŽ TENTO ŠTVRTOK!

Príchuť pravého rockového leta môžete zažiť iba na festivale Rock pod Kameňom. Hudobná nádielka na ďalekom východe Slovenska v Rekreačnej oblasti Sninských rybníkov je to, čo si práve tento rok nesmiete nechať ujsť. Počas troch dní sa môžete tešiť hneď na niekoľko hudobných vrcholov. Od rocku, metalu cez punk. Pre každého je tu niečo. Rock pod Kameňom, ktorý začína už tento štvrtok, aj tento rok ponúka množstvo skvelých koncertov ako sú WITHIN TEMPTATION, KABÁT, DORO, DIRKSCHNEIDER, PRIMAL FEAR, RAGE, PHANTOM 2, WANASTOWI VJECY , PETER NAGY, ALEŠ BRICHTA a mnoho ďalších.

Prípravy na 14. ročník festivalu Rock pod Kameňom vrcholia. Obľúbený rockový festival  zasadený pod Sninským Kameňom v prostredí rekreačnej oblasti Sninských rybníkov štartuje už vo štvrtok. Hudobné brány celého festivalu sa otvárajú krátko po 14-tej hodine. Tešiť sa môžeme na nezabudnuteľnú atmosféru hudobnej oslavy, na ktorej sa už niekoľko rokov stretávajú priaznivci rocku nie len zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Organizátori sa opäť postarali o to, aby mali návštevníci príjemné zážitky a komfort.

Pre publikum je mnohé v ponuke. Po úvodných otváracích tónoch sa zahreje dav na štvrtkových ťahákoch večera, akými sú WANASTOWI VJECY alebo prekrásna Sharon den Adel s kapelou WITHIN TEMPTATION, ktorá rozhodne prinesie spanilú jazdu s metalovým nádychom. Úvod s headlinermi uzavrie KABÁT s prierezom toho najlepšieho z tvorby skupiny.

kabat_2016

„My už festivalový set máme. Niekoľko festivalov sme už tento rok hrali a je to to samé,  je to nemenné, hráme hodinu. Kto bol na koncerte napríklad v Piešťanoch na Topfeste, de facto sa môže pozrieť na naše stránky, na nejaké diskusie. Tam ľudia píšu, ako sa im páčilo, ako to vlastne vyzeralo, niekto tam dokonca opísal celý set, tak ako to máme my napísane na svojom playliste. Takže je to hodina, asi 23 pesničiek, prierez všetkými platňami.“ uviedol o koncertom zozname songov líder kapely Kabát Pepa Vojtek.

Počas celého festivalu vám spríjemnia hudobné zážitky vystupujúce zahraničné ako aj domáce hviezdne chuťovky –  DORO, DIRKSCHNEIDER, PRIMAL FEAR, RAGE, PHANTOM 2, PETER NAGY, ALEŠ BRICHTA, DEREŠ, DYMYTRY, LIMETAL, BIJOUTERRIER, KONFLIKT, KARPINA a mnoho ďalších!

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal, na predajných miestach v rámci mesta Snina alebo na mieste v čase konania festivalu Rock pod Kameňom. Pokiaľ nechcete na 14. ročníku festivalu Rock pod Kameňom chýbať, nezabudnite si zakúpiť vstupenky čo najskôr! Kapacita areálu je obmedzená z dôvodov zachovania maximálneho komfortu pre všetkých návštevníkov.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční od 4. do 6. augusta 2016 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

poster_Rock_pod_kamenom2016

ZDROJ: Pavol Dráb, PR manažér festivalu
ZDROJ FOTO: archív Rock pod Kameňom