Rock pod Kameňom 2016 sa rozrastá a láka zvučnými menami!

Festival Rock pod Kameňom 2016, ktorý prebehne od 4. do 6. augusta na Sninských rybníkoch v Snine, pritvrdzuje a pridáva do svojho line-upu ďalšie mená. Desať nových vystupujúcich tak obohatí stage počas piatkového a sobotňajšieho programu. O mimoriadne otvorenie festivalu sa vo štvrtok postarajú už avizovaní Within Temptation, Kabát a Wanastowi Vjecy. Tieto mená sa postarajú o úžasný hudobný zážitok hneď v úvode a postupne bude vrcholiť zvučnými menami headlinerov.

Rock pod Kameňom získal ďalších skvelých hudobníkov a hlási zvučné mená! Účasť na festivale potvrdil UDO DIRKSCHNEIDER. Kapela U.D.O sa v Snine predstavila pred siedmymi rokmi a je pravda, že koncertná šnúra projektu DIRKSCHNEIDER je kompletne vypredávaná a úspešná po celom svete. Legenda nemeckého heavy metalu sa v Snine predstaví jedinečnou šou výhradne z hitov legendárnych ACCEPT. Najúspešnejšie časy v kariére zažíva Udo práve počas turné s jeho sólovým projektom, jednoznačne si ho nenecháme prepásť. Rovnako silným menom je kultové nemecké metalové trio RAGE. O značnú dávku energie sa postarajú novinkou The Devil Strikes Again, ktorú chystajú predstaviť už 10. júna.

Rock_pod_Kamenom_2016

DIRKSCHNEIDER

„Na festivale tento rok odohrajú mnohé nové tváre, niektoré sú úplnou novinkou pre open air festival a som rád, že ich privítame práve na našom festivale Rock pod Kameňom. Tešíme sa na obohatenie programu svetovou šou, ktorou Udo láme svoje osobne rekordy v návštevnosti. Nehovoriac, že si vypočujeme Rage s ich horúcou novinkou,“ vyznáva sa Marián Križánek, majiteľ festivalu.

Raritou bude akustické vystúpenie na stagei festivalu a na Slovensku vôbec. Nemecká dvojica PHANTOM 2, projekt za ktorým stoja CLAUS LESSMANN (ex spevák Bonfire od minulého roka) a gitarista MICHAEL VOSS (ex Bonfire) predvedú šou plnú melodického hard rocku.

Dirkschneider

RAGE

V programe tiež nemôže chýbať ani slovenská legenda PETER NAGY, spoločne si zaspievame najväčšie hity Poďme sa zachrániť, Kristínka iba spí alebo Chráň svoje bláznovstvá. V pogo sa to premení pri punkovej nádielke od kapely KONFLIKT, vyskákať sa bude možné pri BIJOUTERRIER, program tiež doplnia českí hard rockeri LIMETAL, KARPINADYMYTRY MAHAGON. Na svoje si teda prídu priaznivci rôznych rockových/metalových štýlov.

Doposiaľ medzi účinkujúcimi môžeme nájsť úžasné mená, kde sa vo štvrtok na jednom stagei vystriedajú WITHIN TEMPTATION. Fanúšikovia sa môžu tešiť na kvalitný symfonický metal. Holandskú metalovú formáciu čaká po prvýkrát vystúpenie pod holým nebom v rámci letného festivalu na východnom Slovensku. KABÁT a WANASTOWI VJECY rozhýbu východ znova jedine v Snine na festivale Rock pod Kameňom. ALEŠ BRICHTA zasa doplní so svojim projektom piatkový program.

Rage

WITHIN TEMPTATION

 

KABÁT

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční 4.-6. augusta 2016 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Vstupenky na 14. ročník Rock pod Kameňom sú v predpredaji za 25€ na predajných miestach v rámci mesta Snina alebo prostredníctvom formulára na webovej stránke festivalu https://www.rockpodkamenom.sk/sk/tickets/. Pri nákupe prostredníctvom formulára môžete využiť kamarátsku zľavu 7+1 zadarmo (pri kúpe 7 permanentiek dostanete ôsmu zadarmo).

Permanentky dostupné už aj v sieti Ticketportal. Pridávame tiež možnosť kúpy univerzálnej jednodňovej vstupenky, ktorá platí ktorýkoľvek, ale iba jeden deň festivalu. Jednodňové vstupenky si môžete zakúpiť exkluzívne iba v sieti Ticketportal.

Zdroj: Festival Rock pod Kameňom