ROCK POD KAMEŇOM 2018: MÁ ĎALŠIE SVETOVÉ MENO – HELLOWEEN!

Helloween je tretím headlinerom tohtoročného medzinárodného rockového festivalu Rock pod Kameňom, na ktorom vystúpia aj DragonForce, Kabát, Tomáš Klus. Na festivale, ktorý sa bude konať od 9. do 11. augusta v unikátnom prírodno-rekreačnom areáli rybníkov v Snine, sa na vás pripravujú mnohé koncerty, ktoré by ste si určite nemali nechať ujsť. Na tomto festivale nemôžete chýbať!

Kapela HELLOWEEN vzkriesila historický setlist skladieb a prebiehajúce svetové turné Pumpkins United mnohí korunujú za reunion roku. Slováci tak budú môcť znovu zažiť šou, tento krát pod holým nebom, ktorá minulý rok otriasala interiérom Aegon arény v Bratislave. Na jednom pódiu sa stretnú bývalí členovia kapely, gitarista a spevák Kai Hansen a spevák Michael Kiske spoločne so súčasnou zostavou HELLOWEEN.

Kľúčové albumy pre PUMPKINS UNITED WORLD TOUR sa stali Keeper Of The Seven Keys I II.

„Už keď sme s UNISONIC hrali staré skladby HELLOWEEN, bolo to niečo, ale uskutočniť to v starej zostave, a ešte k tomu s Andim, to bude skutočne jedinečné,“ teší sa Michael Kiske. Kai Hansen ho doplňuje: „Turné Hellish Rock bolo skvelé, tento krát však tie zážitky ešte znásobíme.“ Nenechali skrývať svoje nadšenie pôvodní muzikanti pri prípravách Pumpkins United World Tour.

Aktéri minulej i súčasnej éry sa spoločne stretnú na stagei v Snine. Bude sa jednať o skutočne mimoriadnu šou, kapela bude mať za chrbtami obriu LED stenu s historickými zábermi a zostrihmi z existencie kapely a ich členov.

Doposiaľ sme uverejnili a o otvorenie šestnásteho ročníka festivalu Rock pod Kameňom sa z ostra postará jedná z najnavštevovanejších kapiel v Čechách a na Slovensku – KABÁT, doplnia ju DRAGONFORCE a TOMÁŠ KLUS.

Trojdňové vstupenky na Rock pod Kameňom 2018 sú v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri), prostredníctvom formulára na webovej stránke https://www.rockpodkamenom.sk. Aktuálna cena permanentky je 39€. Využiť tiež môžete skupinovú zľavu 4 + 1 (objednáte 5 vstupeniek, platíte za 4).

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční od 9. do 11. augusta 2018 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Zdroj: TS
Foto: Rock pod Kameňom