Rockerka Bára Zemanová si to rozdala v kuchyni s chlapcami z Bek Ofis!

Finalistka Superstar Bára Zemanová vyráží na turné s kapelou Bek Ofis. A nejen to! Tahle partička spolu natočila písničku i odvážný klip!

Oficiální videoklip ke skladbě ‚Recept na buchtu‘ ještě ani není na světě a už se spekuluje nad tím, jaké kousky spolu partička Bek Ofis – Zemanová během natáčení vyváděla. Kavárnu, ve které natáčení probíhalo, totiž obrátili naruby.

IMG_6539

 

Aby toho nebylo málo, z drsné rockerky Báry se v klipu stala sexy retro kočička. Jak tahle proměna Honzovi, Viktorovi, Karlovi a Ondrovi z Bek Ofis osladila život, zjistíte již brzy!

Na spolupráci zdánlivě nespojitelných interpretů přišlo během jednoho z plzeňských koncertů, kde se Bek Ofis s Bárou a její kapelou setkali. „S kluky se známe z koncertů a z akcí, takže nápad společného turné přišel tak nějak sám od sebe. S Honzou Nedvědem jsme pak přemýšleli, jak turné ještě vylepšit, a tak vznikl Recept na buchtu. Honza přinesl nápad, společně jsme pak napsali text a písničku zaranžovali. Honza je nejen skvělý muzikant, ale i showman, takžejsme při skládání i pak při samotném natáčení zažili spoustu legrace a sblížili jsme se i lidsky. Na turné, které startuje 4.dubna v Plzni, se už nemůžu dočkat!“ prozrazuje ke spolupráci s Bek Ofis Bára.

IMG_6552

Režie videoklipu se ujal přední český fotograf Jan Svoboda, který je známý především fotografiemi polonahých krásek. „S Honzou Svobodou jsme se na place setkali už podruhé. Loni nám fotil letní promo a letos se opřel rovnou do klipu. Spolupráce s ním si vážíme hlavně proto, že kvůli nám na chvíli opouští polonahé ženy. Lichotí nám to, nebudeme zapírat,“ dodávají s nadsázkou Bek Ofis.

Zdroj: Beniproduction