Rocky Rock z Black Eyed Peas na Beats for Love 2014.

Rocky Rock, dj ze světoznámé americké skupiny Black Eyed Peas, potvrdil svou účast na letošním ročníku Beats For Love. Účast potvrdil i srbský Gramophonedzie.

Kdo je vlastně Rocky Rock? Dj a producent, především znám ze skupiny Black Eyed Peas. Mimo to byl oficiálním djem Linkin Park při Revolution tour. Známý je i jako zpěvák, ale od počátku jeho kariéry sbírá především ocenění v rámci djingu. Od roku 2000 byl umístěn na předních místech mezinárodních soutěží, vyhrál i první místo na DMC v několika letech, ať už v regionálních soutěžích, nebo mezinárodních.

ROC_19

Rocky Rock za dobu svého působení na hudebním poli hrál po celém světě. V minulém roce v rámci své sólo tour představil svou show například na Madagaskaru. Rocky Rock je jeden z nejuniverzálnějších djů světa, kombinující spoustu scratchů, housových a hip hopových samplů a jistojistě patří mezi největší hvězdy Urban stage.

Hvězdou housové scény je Gramophonedzie. Srbský producent, jenž v roce 2010 vydal úspěšný mix swingové klasiky Why Don’t You Do Right. Během několika posledních let byl nominován ve spoustě soutěžích a jeho produkce se objevuje v předních místech světových žebříčcích. Od Gramophonedzie se můžete těšit na osobité pojetí jackin‘ housu plného funky elementů, instrumentálních zvuků a vokálů.

gramo

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: Rocky Rock (USA), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah atd.

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats For Love 2014