Rozlúčime sa s letom ako sa patrí – My vám budeme hrať, vy sa budete zabávať! Posledná Fun rádio Dohoda tohto roku v sobotu v Poprade.

Najväčší letný žúr Fun rádio Dohoda bude ľudí zabávať už túto sobotu, v meste pod Tatrami v Poprade.

Už aj počasie pomaly hlása, že leto sa blíži ku koncu. A ako lepšie ho zavŕšiť, ako s najlepšou slovenskou hudbou, super ľuďmi a Fun rádiom! V sobotu 22. augusta v Poprade spoločne zažijeme najväčší letný žúr Dohodu.

Ako už býva zvykom, začiatok každej Fun rádio Dohody bude patriť lokálnym talentovaným skupinám. V Poprade sa predstavia rockové kapely Yellowee, Ranná nevoľnosťBod omylu. Hudobnú hladinu bude ďalej udržiavať The Paranoid, Peter Bič Project a rytmický Lavagance. Polemic bol zatiaľ na každej tohtoročnej Dohode a samozrejme nebude chýbať ani pod Tatrami. A čo by bola letná žúrka na východe bez Heľeniných očí :) Skákať a spievať budeme jednoznačne aj na HEXMajka Spirita. Na východe sa ľudia zabávajú až do rána, preto na záver Dohody zahrá aj dvorný DJ Fun rádia, DJ Carlo.

Voľné chvíľky návštevníkom svojim neopakovateľným šarmom spríjemnia moderátori Fun rádia – Didiana a Sajfa J Tešíme sa na Vás a vidíme sa túto sobotu 22. augusta v Poprade. Dohoda?

Brány areálu sa otvárajú vždy na pravé poludnie, prvé tóny sa rozoznejú o 14:00 hodine.

Vstupenky na posledný letný žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku. Instagram mapuje cez #funradiodohoda doterajšiu jedinečnú atmosféru.

Zdroj: Fun rádio