ROZMARNÉ LÉTO s Tomášom Klusom a Xindlom X!

„Tento způsob léta zdá se mi poněkud ROZMARNÝ “… říká Tomáš Klus. ROZMARNÉ LÉTO je nový seriál kulturních akcích na příjemných místech. Dvoudenní prázdninový festival, plný divadla a hudby.

Tomáš Klus, Jaroslav Uhlíř, Xindl X, František Nedvěd, Crossband, Wabi Daněk, nebo UDG, divadlo pro malé i velké, program pro děti a soutěže to jsou lákadla Rozmarného Léta 2015. (interpreti dle lokalit).

Rozmarné léto 2015 se uskuteční:
3 – 4.7.2015 Mikulov, Amfiteátr
10 – 11.7.2015 Olomouc , Korunní pevnůstka
8.8.2015 Most, Hipodrom
14 – 15.8.2015 Pitkovice, kemp na břehu řeky Sázavy

„My bohužel budeme jen v Mostě a v Pikovicích. V Mostě už jsme hráli hodněkrát, ale mám dojem, že v Pikovicích ještě ne. Každopádně těšit se budeme na obě zastávky, bude to super!….. říká Xindl X

Páteční program bude na jednotlivých místech trochu odlišný. V Mikulově a Olomouci bude tento večer patřit divadlu. A co jiného nabídnout pro letní pohodu než proslulou komedii Světáci, s kterou přijede divadelní společnost Háta ( J.Přeučil, M. Zounar, A. Gondíková, O.Želenská, P. Vítek nebo I. Anderlová. To v Pikovicích bude páteční večer ryze folkový, protože kde jinde si byste si lépe vychutnali známé melodie Wabiho Daňka nebo Františka Nedvěda.

V sobotu se můžete těšit na různé soutěže a především na dětské divadelní představení. Navazující program bude již čistě hudební. Těšit se můžete na skupinu Crossband a UDG, nebo na všemi generacemi oblíbeného Jaroslava Uhlíře či Xindla X. Plnohodnotný koncert Tomáše Kluse pak bude třešničkou na dortu sobotního večera.

Vstupenky na jednotlivé akce můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream dvě děti do výšky 130 cm VSTUP ZDARMA!

Ať zavítáte na jižní Moravu do mikulovského amfitéátru , do Olomouce na Korunní pevnůstku , do Mostu na Hipodrom nebo k řece Sázavě do Pikovic , vždy můžete počítat s tím, že strávíte nezapomenutelné chvíle letních prázdnin na příjemných místech v dobré společnosti. O to se postará nejen Tomáš Klus nebo Xindl X, ale například také Jaroslav Uhlíř, skupina UDG a Crossband, nebo také známí folkaři Wabi Daněk a František Nedvěd.

Vstupné

Vstupenky na páteční večery si můžete pořídit zvlášť, ale rozhodně se nenechte připravit o výhodnější dvoudenní vstupné a kopec zábavy navíc. Zvýhodněné budou i rodinné vstupenky a dvě děti do výšky 130 cm si můžete vzít s sebou zdarma.

Máte se na co těšit a my se těšíme na Vás. Více na www.rozmarne.cz

„Spojení divadla a hudby, co víc si člověk může jenom přát. Moc se těšíme!“

rozmarko

Zdroj: Martina Jablanovská