RUST2DUST 15 rokov na scéne – je čas to osláviť!

15 rokov pôsobenia na hudobnej scéne je pre mnohé kapely významným míľnikom, pretože sa už tak trošku počíta s tým, že si na seba dokáže zarobiť. To však určite neplatí na metalový subžáner a už vôbec nie na Slovensku. Zoskupenie, ktoré vydrží tak dlho spolu, musí byť teda výnimočné v niekoľkých ohľadoch.

S najväčšou pravdepodobnosťou je to skupina ľudí s rovnakou diagnózou, ktorá hrá najmä pre svoju radosť, sú schopní veľa obetovať a prispôsobiť svoje životy tomu kapelnému. Priateľstvo a ľudská kompatibilita je pre takéto teleso nesmierne dôležitá a práve u členov Rust2Dust je táto človečina veľmi nákazlivá. Z pódií i nahrávok to kapela šíri bez prestávky od svojho vzniku aj po personálnych zmenách. Priateľstvo však odchodom bývalých členov neskončilo o čom svedčí aj fakt, že na jubilejný koncert prídu všetci bývalí členovia zahrať a spolu s ďalšími špeciálnymi hosťami pripravili unikátnu show, ktorou iste potešia všetkých svojich fanúšikov.

Zahráme si príbeh, ktorý sme prešli spolu s vami. Pretože bez vás, vašej podpory a energie, by sme dnes neboli tam, kde sme. Tento koncert je naše poďakovanie vám všetkým. Pripravili sme špeciálny playlist – prierez toho najlepšieho, čo sa nám za tie roky podarilo vytvoriť a čo nás stále poháňa vpred.

Čaká nás nezabudnuteľná noc plná hudby, spomienok a hlavne lásky k tomu, čo robíme. Tešíme sa na vás a na všetky tie spoločné chvíle, ktoré nás ešte len čakajú. Poďme to spolu osláviť vo veľkom štýle!

Skvelý večer doplnia kapely [sic] a Head2down.
[sic] sa vracajú na scénu po desať ročnej prestávke a v starých časoch sprevádzali Rust2dust na takmer každom bratislavskom koncerte. Ich pestrá nezaškatuľkovatelná hudba nemá v našich zemepisných šírkach obdobu. A keďže ich gitarista Michal Koleják bol istý čas členom Rust2dust a pomáhal nahrávať ich všetky albumy, volba [sic] na túto akciu má hneď niekoľko úrovní.

Head2down na čele s ikonickým Fuxom majú vonku skvelý nový album F.O.U.R.  Štýlovo i svojím prístupom k hudbe tiež skvelo zapadaj[ do vzorca tejto výnimočnej akcie.

Nu metal nezomrel, nu metal trvá!

Dátum: [27.9.2024]
 Miesto: Randal Club, Bratislava
 Čas: [18:00]
      Vstup: € 10,-

– [sic] 19:30 – 20:15
– HEAD2DOWN 20:50 – 21:35
– RUST2DUST 22:15 – 23:30 + špeciálni hostia
– DJ set 23:40 …

TS