Rybičky 48 vydávají narozeninovou hymnu JÁ DNESKA SLAVÍM. Zpěvák Kuba Ryba si ke čtyřicítce nadělil nový videoklip i koncert legendární skupiny Holki

Kuba Ryba, zpěvák kapely Rybičky 48, včera oslavil své čtyřicáté narozeniny. Jako dárek si nadělil nový singl s názvem JÁ DNESKA SLAVÍM, na kterém hostuje legendární skupina Holki. Fanoušci mohli nový track slyšet už v sobotu na koncertě a zároveň největší narozeninové párty v Pavlíkově, kde Kuba slavil ve společnosti spřízněných kapel Koblížci, Civilní obrana, Street69 a právě zmíněné dívčí skupiny. Holki tak splnily jedno z Kubových narozeninových přání a společně s kapelou Rybičky 48 nahrály novou narozeninovou hymnu.

Včera večer, přesně v den čtyřicátých narozenin Kuby Ryby, vyšel nový singl JÁ DNESKA SLAVÍM. Energický punkový song, který má autorsky na svědomí sám zpěvák, skrývá i překvapivý part známé písně Mám ráda skupiny Holki v úpravě, jaké byste ji nečekali. O produkci a mix písně se postaral respektovaný producent Filip Vlček.

Natáčení videoklipu, které probíhalo v odsvěceném kostele Sacre Coeur v Praze pod taktovkou Jakuba Mahdala, se proměnilo v pořádně rozjetou party. Kromě Kubových narozenin bylo důvodem i narození dítěte kytaristy Michala Brenera. Ten musel z natáčení narychlo odjet, aby stihl porod prvorozené dcery Viktorie. Štáb i kapela tak měli rozhodně co slavit!

Rybičky48 – Já dneska slavím feat. Milfki
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.facebook.com/rybicky48
www.instagram.com/rybicky48/
www.rybicky48.cz
www.instagram.com/holkiofficial/
www.facebook.com/holki.skupina/

TS