Rytmus a RukaHore prichádzajú s exkluzívnou ponukou, vďaka ktorej získavajú všetci fanúšikovia hip-hopu jedinečnú šancu, ktorú nemôžeš premeškať!

Po veľkom záujme o jeho nový album sa rozhodol pristúpiť k nevídanému kroku, a to podpísať všetky predobjednané albumy, ktorých počet po týždňovom predpredaji je momentálne viac ako 6000 kusov a stále stúpa. 

Všetky vytvorené, ale aj nové predobjednávky albumu Krstný Otec objednané exkluzívne na shop.rukahore.sk do 1. decembra,  budú obsahovať jeho podpis!

CD RAZNICA KONTROLA.indd

Po troch rokoch od vydania albumu Kontrafaktu, prichádza Rytmus so svojim dlhoočakávaným sólovým počinom, ktorý nesie názov Krstný Otec. Po Bengore, Kráľovi a Fenoménovi je tu album, vďaka ktorému môže člen Kontrafaktu, opäť zadefinovať zvuk na domácej scéne. Myšlienka na ďalší release sa začala rodiť ešte v roku 2013 po vzniku spomínaného „Navždy.“ Celé promo odštartoval koncom roku 2015, keď sme sa dočkali takmer 20-minútového prológu s názvom Eternal, v ktorom si fanúšikovia mohli vypočuť hneď niekoľko krátkych ochutnávok zasadených do mini príbehu v ktorom hrala, ako už napovedá názov, hlavnú úlohu večnosť a sila času. O produkciu sa postarali ľudia z poľského 9LITER FILMY.

O niekoľko mesiacov neskôr uzrel svetlo sveta prvý singel z albumu, obohatený kvalitnou videoprodukciou, taktiež z dielne poľskej 9LITER FILMY. Singel nesúci názov Pozor sa stretol s pozitívnou odozvou u Rytmusových fanúšikov.

Stále však neboli známe bližšie informácie o celom projekte, čo sa zmenilo až v novembri, keď sa na verejnosť dostal kompletný tracklist, skladba Povolanie Syn a cover albumu. Tým pozornejším neuniklo logo, symbolizujúce 10 rokov od vzniku legendárneho Bengora a zároveň akronym KO, ktorý zdobí aj merch k albumu. O fotky na booklet, dotvárajúce podarený design projektu, sa postaral, „dvorný“ Rytmusov fotograf, Braňo Šimončík.

fotka1

Pri pohľade na tracklist udiera do očí hneď niekoľko zaujímavých skutočností. Obsahuje až 24 plnohodnotných skladieb na ktorých participovalo relatívne veľké množstvo hudobníkov. Za zmienku určite stojí spolupráca s Darou Rolins, Majkom Spiritom, Kalim  Medzi ďalšími zaujimavými menami sa nachádza aj mladý talent P.A.T., ktorého si samotný Rytmus zobral pod svoje krídla, teda do novovzniknutého labelu Pozor Records.

Tracklist albumu

  1. Ja sa bavím (prod. Aceman)
  2. Pozor (prod. Choppin Beats)
  3. Povolanie syn (prod. Maiky Beatz)
  4. Motivujem mladých ľudí (prod. Maiky Beatz)
  5. Odpusť (prod. Ján Lednický)
  6. Tlak feat. DMS, Ego (prod. Deryck)
  7. Gádže nemíňajú lóve (prod. Special Beatz)
  8. Skutočne kvalitný feat. Čistychov (prod. Kazet)
  9. Hladám odpoveď feat. Laris Diam (prod. Maiky Beatz)
  10. Je nám úplne jedno feat. Separ, James Cole (prod. Maiky Beatz)
  11. Nevinné feat. Ego (prod Dobrin)
  12. Kktko (prod. Deryck)
  13. Obrazy feat. Laris Diam (prod. Maiky Beatz)
  14. Cem šetko a teraz feat. Ektor (prod. Maiky Beatz)
  15. Neporovnávaj užívaj feat. Laris Diam (prod. Maiky Beatz)
  16. Kandino Patkani feat. Sergei Barracuda (prod. Special Beatz)
  17. Zatváram feat. Indy, Frenky (prod. Maťo S)
  18. V mojich predstavách feat. Dara Rolins (prod. Maiky Beatz)
  19. Nepatrím nikomu (prod. Ján Lednický)
  20. Keď sa budú pýtať feat. Kali (prod. Wich)
  21. Chalan vs. muž feat. Anita Soul (prod. Eugen Vizváry)
  22. Krstný otec (prod. Choppin beats)
  23. Stokára nemóžeš dojebať feat. P.A.T (prod. Maiky Beatz)
  24. Ďakujem feat. Majk Spirit, eLPe (prod. Wich)

Zdroj: Ruka hore