Sanchez Amsterdam a Juraj Hnilica predstavili svoju spoločnú skladbu!

Finalista ČSMT 2015 Ďuri Hnilica a slovenská kapela Sanchez Amsterdam predstavili svoju spoločnú skladbu Uletení Anjeli aj s oficiálnym videoklipom.

Nová skladba bola predstavená v sobotu, exluzívne v špeciálnej hudobnej úprave vo finále ČSMT, interpretovaná práve Ďurim Hnilicom. U fanúšikov sa skladba teší veľkej obľube už dlhšiu dobu, keďže je jednou z piesní na albume Nezastavíš od kapely Sanchez Amsterdam. Fanúšikovia skupiny a Ďuriho tak skladbu v digitálnej forme mohli počúvať doteraz len ako súčasť albumu, ktorý vyšiel vo februári.  „Nechceli sme nič uponáhľať a čakali sme na zvláštnu príležitosť, kedy by sme skladbu mohli uverejniť. Sme radi, že Uletení Anjeli dostali vizuál aký si zaslúžili, a tak po dlhšej dobe môžme konečne odprezentovať našu spoluprácu.“, zhodli sa Juraj s Dávidom (spevák Sanchez Amsterdam).

IMG_1

V klipe ďalej účinkujú klavirista Jakub Valachovič a čelistka Nadežda Turčanová Holenková. Ako hlavní predstavitelia príbehu v klipe účinkovali tanečníci zo Shakers Dance Company.

IMG_2 

Spojenie kapely Sanchez Amsterdam a Ďuriho Hnilicu má počiatky už od roku 2012, kedy sa stretli ešte ako členovia iných zoskupení na letnom rockovom festivale. Následne vzniklo veľké priateľstvo medzi Ďurim a Dávidom, ktoré prerástlo až do spolupráce na debutový album kapely Sanchez Amsterdam. Tu sa práve nachádza duet Dávida a Juraja za doprovodu piana (Zoli Tóth) a kontrabasa (Ján Borza). Zvukovú produkciu sprostredkovali Randal Group production a vizuálnu stránku ShotPro a SMD – Sound & Light. Sanchez Amsterdam pripravujú na jar už druhé turné k svojmu albumu.

https://www.facebook.com/sachezamsterdam1
https://www.facebook.com/durikes

Zdroj: Sanchez Amsterdam