Sázavafest 2013: 1. októbra spustí predpredaj!

Festival, který má tradici. Festival, který má stále co říct. Festival, který slibuje, že bude ještě více fresh. Nově vytvořený produkční tým pořadatelů tradičního multikulturního a multižánrového festivalu Sázavafest takto prezentuje svá hesla, se kterými chce uspět příští rok na velmi rozsáhlém poli konkurence. Letní Sázavafest 2013, který se koná od 1. do 3. srpna 2013, zahajuje předprodej.

Sázavafest spustí 1. října 2012 zvýhodněný limitovaný předprodej třídenních vstupenek. Pořadatelé dali do prodeje prvních 1.000 kusů za cenu 390 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Tento předprodej odstartuje v České republice jako jeden z prvních. Nechte se tak nalákat na nový Sázavafest a potěšte už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu k jmeninám, narozeninám, Vánocům či výročím. Akce platí do vyprodání limitovaného počtu.

Festival Sázavafest vytvořil zbrusu nový produkční tým, který je plný nápadů, myšlenek a inspirací. Ty vám nabídne v rámci letního festivalu Sázavafest s pořadovým číslem 13. Nový pořadatelský tým slibuje spoustu novinek a překvapení, které bude festival postupně odhalovat. „Všichni věříme, že třináctka pro nás bude šťastným číslem a navážeme tak na předešlé ročníky, kdy jsme dovezli do České republiky nepřeberné množství hvězd jako Moby, Sister Bliss (Faithless), Sky (Morcheeba), Hurts, Paul Oakenfold, Kosheen, The Subways, Fun Lovin‘ Criminals, Alphaville nebo Nouvelle Vague.“, říká ředitel Sázavafestu Pavel Kloupar. „Jsme rádi, že se osvědčila také taneční hala, v jejíž realizaci chceme nadále pokračovat. Rozhodně tím ale nechceme ubírat prostor klasickým kytarovkám, které na festivalu vždycky měli a i nadále budou mít své místo“, uzavírá Pavel Kloupar.

Předprodej bude zahájen 1. října 2012 v 0:01 na www.ticketportal.cz.

Zdroj: Sázavafest