Sázavafest 2013 odhaľuje ďalšie dve hudobné esá!

Festival, který má tradici. Festival, který má stále co říct. Festival, který slibuje, že bude ještě více fresh – představuje další dva interprety – rakousko-britské duo Mr. Dero & Klumzy Tung a českou kapelu Visací Zámek. Letní Sázavafest, který se koná od 1. do 3. srpna 2013, se vrátil zpět k řece Sázavě. Novým místem je krásný zámecký lesopark ve Světlé nad Sázavou.

Na Sázavafestu 2013 se představí mezinárodního duo – MR. DERO z rakouského Štýrského Hradce a KLUMZY TUNG z Londýna. Kluci se dali dohromady v roce 2006. Od té doby vystoupili na mnoha úspěšných koncertech a festivalech v Německu, Rakousku nebo Velké Británii, kde si jejich široká fanouškovská základna oblíbila duo pro jejich energická živá vystoupení s prvky elektronické scény, hip-hopu, funky, dubstepu nebo drum’n’bassu – to vše kombinováno s klasickými songy, nadčasovými melodiemi, exklusivními mash-upy a hlavně skvělým freestyle provedením.  Tenhle nářez bude stát za to, podívejte se na promo video:

Sázavafest 2013 představuje také hudební klasiku. Už v roce 1982 se dala dohromady česká punk-rocková skupina VISACÍ ZÁMEK. Kapela je právem považována za nejstarší českou punkovou legendu, hraje stále v původní, čtvrt století staré sestavě. Zejména v počátcích svojí tvorby silně ovlivnila zvuk celé jedné generace kapel a názory celé jedné generace posluchačů. V tomto trendu také pokračuje, když tento víkend představila novinku na velmi ožehavé téma s názvem PREZIDENT (JE BUZNA). VISÁČI zahrají na Sáazavafestu také v roce 2013. Posíláme odkaz na nové video:

Informace o vstupenkách:

Do 31. ledna můžete koupit vstupenku za cenu 550 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Nechte se tak nalákat na nový Sázavafest konající se v kouzelném zámeckém lesoparku a potěšte už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu.

Zdroj: Sázavafest