Sázavafest 2015 vás privíta už tento štvrtok!

Nemůžete se dočkat? My také! Již za 3 dny otevře Sázavafest své brány a začnou 3 dny skvělé zábavy plné hudby, divadla a mnoha dalšího.

Chcete být o všem informováni včas? Bojíte se, že nenaleznete svého oblíbeného interpreta na tom správném místě? Nevíte, kam postavit stan nebo kde se dobře najíte? Stáhněte si novou aplikaci! V jejím menu naleznete informace o jízdních řádech, příjezdových cestách, programu, přehledu stánků, novinkách a mnoho dalších. Buďte vždy v obraze a informováni o všech případných změnách či nových akcích. Stáhnout si ji můžete zde https://itunes.apple.com/us/app/sazavafest-2015/id1016938162?ls=1&mt=8 či zde https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n206961954.

Sázavafest přináší novou stage! K příležitost svých patnáctých narozenin festival přináší Rock´n´more stage. Na tomto pódiu můžete slyšet hity kapel Imodium, Krucipüsk, Prague Conspiracy a mnoha dalších. Zkrátka fanoušci nejen rockové hudby získají další místo plné muziky.

Stále váháte? Přijeďte ve čtvrtek a užijte si první festivalový den zdarma! Uvidíte, že krásné místo lesoparku ve Světlé nad Sázavou už nebudete chtít opustit. Těšíme se na Vás!

A4_2strSF+RNM2015_01.indd

Zdroj: Sázavafest