SÁZAVAFEST útočí na všechny generace – ohromí i pobaví.

A je to tady! Již 3. srpna se rozezní v zámeckém lesoparku první tóny 17. ročníku festivalu SÁZAVAFEST. A je opravdu na co se těšit! Pořadatelé pro tento rok nachystali nejen spoustu skvělých koncertních show, ale také bohatý doprovodný program.

Čeká vás více než 60 koncertů českých a zahraničních hvězd na celkem 6 pódiích. Jako hlavní hvězda se v pátek představí zpěvák a ikona napříč několika generacemi, Thomas Anders z Modern Talking. I v sobotu návštěvníky čeká světová show. Zatančí si s vítězkou Eurovize a ukrajinskou divou, Ruslanou. 

SÁZAVAFEST každý rok představuje výjimečné vystoupení. Letos vás uchvátí po svém velmi úspěšném turné Vojtěch Dyk & B-Side Band. Ani tentokrát nebude chybět autorské čtení nejpopulárnějšího českého spisovatele, Michala Viewegha. V pátek a v sobotu se můžete těšit na stand-up show Na Stojáka s Lukášem Pavláskem, Ester Kočičkovou a dalšími.

Na své si přijdou také milovníci české a slovenské hudby. Jelen, Majk Spirit, Rybičky 48, Mig 21, Miro Žbirka, Čechomor, Peter Nagy, Aneta Langerová, Dara Rollins, Václav Neckář, Slza, Leoš Mareš, Mandrage. To a mnohem víc si užijete ve Světlé nad Sázavou už za pár dní!

Vrcholem doprovodného programu bude tento rok bezpochyby největší Family Fun Zóna v historii. Těšit se můžete na autobota z Transformers, Darth Vadera ze Star Wars či doubledecker největšího hračkářství ve střední Evropě, Hamley´s, plný her pro děti i dospělé. Pro ty nejmenší pořadatelé připravili zónu roztomilých My Little Pony, jejichž film vstoupí do kin již tento rok v říjnu. Chybět nebude ani samostatná stage s animačními programy, které vaše ratolesti do zábavy přímo zapojí.

A to není vše! I tentokrát se pro návštěvníky chystají autogramiády celé řady muzikantů. Těšit se můžete na Ruslanu, Lenny, Barboru Polákovou, Mirai, Dogu, Rybičky 48, Slzu a mnoho dalších. Nezapomeňte si tedy památníčky, plakáty, foťáky a zastavte se ve stánku autogramiád navštívit vaše oblíbence.

3 DNY plné koncertů, vystoupení a hlavně skvělé zábavy až do rána, právě to je SÁZAVAFEST 2017! Těšíme se na vás!

Neváhejte a staňte se součástí dalšího nezapomenutelného ročníku. Předprodej vstupenek naleznete na www.ticketspot.cz.

Zdroj: Sázavafest