Selena Gomez sa vracia späť!

Americká speváčka a herečka Selena Gomez o sebe nedávala posledné mesiace vedieť. Tento rok bude v znamení jej nového albumu, a prvý singel práve prichádza do rádií.

Selena Gomez práve dnešným dňom posiela do éteru novinku s názvom “Come & Get It“,na ktorej sa predstavuje v úplne novom svetle.

[audio:https://gregi.net/wp-content/uploads/2013/04/Selena-Gomez-Come-and-Get-It.mp3]

Pesnička s nádychom dubstepu a orientu má sice opäť chytlavý refrén, ale rozhodne neznie tak mainstreamovo, jako sme pri tejto speváčke zvyknutí. „Chcela som vytvoriť niečo veselé, mierne drzé, ale neočakávané. Táto pesnička ľudí ešte prekvapí – samozrejme tým pozitívnym spôsobom, „ dodáva Selena k novinke, ktorú produkovali osvedčení nórsky Stargate.

Selena Gomez sľubuje, že jej nový album bude dosť osobný. Aj keď pôjde o jej štvrtý album, bude to úplne prvý sólový debut ( bez jej doprovodnej kapely The Scene). „ Na nový album som písala pesničky o veciach, o ktorých som dopsiaľ nerozprávala. Týmto albumom vlastne rozprávam príbeh, na ktorý som doteraz nemala čas.“ Uvádza dvadsaťročná speváčka a dodáva, že najväčšou inšpiráciou pre jej nový album bola aktuálna tvorba Britney Spears, Taylor Swift a Skrillexe…

https://www.selenagomez.com
https://www.facebook.com/Selena

Zdroj: Universal Music s.r.o.