Sepromatiq b-day kick: A príde aj kúzelník, BORIS S. na Slovensku!

Don´t stop popp that la-la don´t stop popp that la-la.. Poznáme, nie? Kto by nepoznal tento už dá sa povedať ´legendárny´ track, ktorý nám v ušiach rezonoval na veľa veľa žúrkach.  Človek, jeden z najrešpektovanejších producentov hardtechno scény, ktorý má na svedomí  nielen tento track, ale i mnoho mnoho ďalších hitoviek prijal pozvanie na Sepromatiq-ovu narodeninovú oslavu s veľkým úsmevom a potešením. Sám povedal, že sa na Slovensko veľmi teší a nemôže sa dočkať 10.decembra, kedy to opäť všetci spoločne roztočíme v našom Metroklube . Dámi a páni, BORIS S. po druhý krát na Slovensku!

Boris S

Je tomu už nejaký ten piatok, kedy sa tento pán objavil na Slovensku na jednej s povestných party menom Techno Terror, ktorá sa konala presne 21.9.2007 v trenčianskom Piano klube, na ktorej predviedol nezabudnuteľnú show v podaní jeho live vystúpenia.

Nech sa páči, jedna nostalgická video spomienka :)

Jeho meno je podpísané pod nespočetným množstvom hitoviek, ktoré obehli celý svet, nehovoriac o jeho povestných remixoch.. Boris má za sebou množstvo významných hraní, len v krátkosti spomenieme LOVE PARADE Berlín, najväčší hard-electronic festival v Nemecku SYNDICATE,  LOVE PARADE Dortmund, viacnásobné hranie na najväčšom elektronickom festivale v Španielsku MONEGROS DESERT FESTIVAL, AWAKENINGS v Holandsku, MAYDAY Poľsko, MONTAGOOD FESTIVAL Španielsko,  NATURE ONE Nemecko, APOKALYPSA Brno a mnoho daľších…

Ale nebudeme veľmi predbiehať.. V nasledujúcich tlačových správach vám predstavíme nášho headlinera podrobnejšie, dozviete sa na čom práve pracuje, čo nové chystá v blízkej budúcnosti a môžeme prezradiť, že pre vás všetkých chystá malý darček :)

Dúfam, že vás táto informácia potešila a vaše momentálne úsmevy plné radosti vydržia až do 10. decembra, kedy to spoločne roztočíme  a užijeme naplno na narodeninovej oslave Sepromatiq-a.

Nech sa páči, do tanca hrá BORIS S!



Sepromatiq b-day kick
10.12.2011
Metroclub Šaľa
Entry: 7eur / After 22:00 9 eur
Boris S. /Germany/
Svetec /Hungary/
Atom /Hungary/
Jim-e /Hungary/
Sepromatiq
Miss Rodez
Matthew
Tronic vs. Lenzy
Koffos vs. Mojos

Sepro

Zdroj: Sepro
Publikoval: Gregi