Seta Label 6th Anniversary party @ Nu Spirit Club.

115 oficiálne vydaných titulov, viac ako 600 trackov a remixov v žánroch deep/tech house, mininimal, techno, electronica od 100 umelcov z celého sveta za 6 rokov fungovania… To je celkom slušná vizitka na nezávislé hudobné vydavateľstvo zo Slovenska nemyslíte?

Seta Label oslávi v Nu Spirt Clube svoje 6. narodeniny a to znamená že v piatok v noci ovládne útroby bývalej bratislavskej pasáže Luxor najme rovný 4/4 beat tak typický pre house a techno music.

Svoje dj skills za mixpultom predvedú len producenti a dji vydávajúci na značke Seta, špeci hosť z housemusic.sk a samozrejme chlapci z label crew.

Z nedaľekého rakúsko madarského pohraničia dorazia naši poľskí kamráti Natasha & Oscarsix, ktorí sa dnes v noci s chuťou zhostia pomyselnej role headlinerov, spolu s nimi to hore roztočia label bossovia Sensoreal, Tomin Tomovič a Wychitawacs. V bejzmente bude celú noc búrať hudobné bariéry trojica Southboy, Drahosh a Dodoman, ktorá má v tomto zložení snáď svetovú premiéru.

A preto že #VodkaJeViac bude oficiálnym drinkom tejto noci Smirnoff za akciovú cenu 1,95€.

Záverom chceme všetkým fanúšikom pripomenúť, že pri priležitosti 6. narodenín sme pripravili limitovanú sériu Seta tričiek značky Popular s dizajnom od Michala Rafaja, ktoré budú k mání len do vypredania zásob. Pozri sem: https://goo.gl/2tWgt3

THE SPIRIT OF SETA
6th Anniversary of Seta Label
30.1.2015 @ Nu Spirit Club – Bratislava
www.nuspirit.sk * facebook event

main room:
21.00 ::: WYCHITAWACS
22.00 ::: TOMIN TOMOVIC
00.00 ::: NATASZA & OSCARSIX (PL)
02.00 ::: SENSOREAL
04.00 ::: all stars cream

basement:
22.00 : SOUTHBOY
00.00 : DRAHOSH
02.00 : DODOman

entrance:
from 20:00 free
from 22:00 5€
from 03:00 3€

Seta label links:  website * resident advisor * soundcloud * youtube * beatport * facebook * twitter
artists: Natasza & Oscarsix * Sensoreal * Tomin Tomovic * Southboy * Wychi * DrinkTeam

Seta_spirit_web

Zdroj: Seta label