Sexi speváčka Barbara predstavila nový singel Boom Boom!

Mláda a nádejná speváčka Barbara novým singlom určite osvieži hudobnú scénu! Skladbu Boom Boom produkoval slovenský hitmaker Tomi Popovič, ktorý dal Barbare v štúdiu poriadne zabrať. Singel znie v slovenskom éteri a speváčka k nemu stihla nakrútiť už aj videoklip!

Sexi speváčka Barbara mieri na slovenskú hudobnú scénu s novým singlom Boom Boom. Autorom hudby je spevák a producent Tomi Popovič, text napísala Zuzana Štelbaská.  Barbara si spoluprácu so známym hitmakerom Tomim Popovičom veľmi pochvaľuje.

fotka (2)

Chcela som, aby to bol letný song, aby bolo cítiť maximálne letnú atmosféru a myslím, že sa to Tomimu aj textárke podarilo. Bolo to pre mňa veľmi zaujímavé obdobie, veľa som sa naučila, získala som nové skúseností. Občas som tvrdohlavá a nedám si povedať,  Tomi to mal so mnou asi ťažké, ale nakoniec sme vždy dospeli ku kompromisu a dohodli sa. Teším sa.“ Nadšene opisuje Barbara.

21-ročná speváčka už stihla k novému singlu nakrútiť videoklip s atmosférou leta a festivalov. Krstným otcom videoklipu k singlu Boom Boom je Barbarin vzor – Tomi Popovič. Videoklip vznikol pod vedením režiséra a producenta v jednej osobe, Martina Hudáka. Ten je známy svojim inovátorským prístupom, využívaním technických noviniek a obrazových experimentov. Vytvoril napríklad jedinečný videoklip pre Richarda Müllera ku skladbe „Už“. Väčšinu záberov vo videoklipe Boom Boom nakrútili v štúdiu na kľúčovacej ploche a časť záberov v exteriéri.

IMG_0088

Chceli sme mať v klipe niečo atypické, niečo nové, iné… Som spokojná s konečným výsledkom, Martin Hudák je veľký profík a som rada, že som s ním spolupracovala. Na Youtube sú na klip celkom dobré reakcie, z čoho mám obrovskú radosť!“ Teší sa nová nádej slovenskej scény Barbara.

Barbara nie je na hudobnej scéne žiadnym nováčikom, má za sebou množstvo koncertov a vystúpení v televízii. Jej prvý úspech sa dostavil na súťaži My Popstar 2003, keď mala 14 rokov. V nej vyhrala prvé miesto regionálneho kola a následne postúpila do finále. V roku 2007 bola finalistkou speváckej súťaže Zlatá črievička a s piesňou „Ak mi utečieš“ sa prebojovala medzi desať finalistov súťaže Košický zlatý poklad 2009. V máji 2011 reprezentovala Slovenskú republiku ako jediná Slovenka na medzinárodnom autorskom a interpretačnom festivale Discovery Fest 2011 v bulharskej Varne. V auguste 2011 sa opäť ako jediná Slovenka zúčastnila na medzinárodnej súťaži Canorissimamente v Taliansku a získala 4. miesto so songom od Adele – Someone like you. Následne dostala množstvo pozvaní na festivaly do Talianska, Lotyšska a Macedónska, no predovšetkým ponuka na prípravu nového albumu produkovaného populárnym spevákom Tomim Popovičom. Dynamická, sexi speváčka teraz pracuje na videoklipe k ďalšiemu singlu, ktorý plánuje predstaviť v septembri. Pracuje aj na novom albume, ktorý by mal vyjsť koncom roku.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: David Duducz a Ivan Kašša