Simple Muffin nadviazali na svoj debut ďalším kancelárskym klipom

Pražská kapela Simple Muffin představuje oficiální videoklip k písničce LEZEC. Kapela, která se rozhodla zaslíbit tvorbu lidem z kanceláří a svůj styl definuje jako office-pop, si tentokrát podala téma kariérismu.

„Písnička navazuje na náš debutový singl Korporát. Tentokrát jde o příběh snaživce, který stoupá po firemním žebříčku a má samozřejmě spadeno na post nejvyšší,” říká zpěvák Martin Kössl.

IMG_3331

Píseň vznikla v koprodukci s producentem Martinem Ledvinou (Jelen, Debbi, Aneta Langerová, Tomáš Klus, Mandrage) a je druhým singlem z desky chystané na letošní podzim.

„Nejzásadnější jsou pro nás koncerty. Hlasujeme s lidma o odměnách, řešíme excelový tabulky, mizerný šéfy a kvalitní kancelářskou prokrastinaci. A u toho většinou roztancujeme sál. Už nás unavovalo převlíkat se z bílejch límečků do ‚rockovýho‘ a tvářit se přísně. Jsme kancelářský krysy a bylo načase to přiznat,” dodává basista Vítek Zima.

IMG_4155

Klip oficiálně pokřtí producent Martin Ledvina v pondělí 25. dubna 2016 ve 20.00 v Café v Lese (Krymská 12, Praha 10 – Vršovice).

Hudba, text, námět: Simple Muffin, Bohdan Zajčenko
Režie, kamera: Bohdan Zajčenko

KAPELA:

WEB

FACEBOOK

BANDZONE

MP3 (320kbps)

Zdroj: Over The Top