Six Feet Under s undergroundovými hosťami v MMC.

Bočný projekt, ktorý prerástol na plnohodnotnú kapelu, z ktorej sa stala hviezda death metalovej scény. Americká skupina Six Feet Under vystúpi 29. mája v bratislavskom MMC.

Najprv sme tu mali jeho bývalú kapelu a potom sem príde s rovnako slávnym projektom. Chris Barnes, bývalý člen Cannibal Corpse, potvrdil jediný exkluzívny koncert pre Slovensko so svojou skupinou Six Feet Under. Death metal toho najčistejšieho razenia, ktorá z vás vycicia aj posledné zvyšky nehy a pokoja. Legenda, v ktorej si chceli zahrať a zahrali členovia takých kultov ako Anthrax, Death či Massacre. Američania Six Feet Under s novými skladbami z minuloročného albumu Torment, death metalovými covermi rockových klasík, aj kultovým debutom Haunted.

Je dobrým zvykom, že kapely v postavení Six Feet Under, si berú na turné mladé kapely, aby podporili ich činnosť. Chris Barnes si zvolil ako support chorvátsku death / thrash metalovú formáciu Infernal Tenebra, ktorým album New Formed Revelations produkoval Jens Bogren   (Kreator, At The Gates, Amon Amarth), a death metalovú bandu Morose Vitality z Južnej Karolíny.

29. máj 2018, Majestic Music Club, Bratislava
https://www.facebook.com/events/205480873338674

Zdroj: TS