SKATE OF MIND II UŽ TENTO VÍKEND!

Maxim Habanec nadväzuje na úspešnú sériu Skate of Mind filmom a jeho premiéra bude v Prahe už tento víkend, 14. októbra 2016. Ani Slovensko nepríde o cestovateľsko-športový projekt a na veľkom plátne ho bude možné vidieť v Bratislave a v Košiciach už budúci týždeň.

Český skater, Max Habanec, spolu so svojím tímom navštívil osem miest v Rusku, Thajsku a na Taiwane. Vo filme nechýbajú Taipei, Bangkok, Moskva či Petrohrad. Skate of Mind je nabitý skvelými trikmi, ale aj zábermi, ktoré nakopnú túžbu kúpiť letenku a vybrať sa po Maxových stopách. On sám si cestovanie a celý projekt užíval: „Keď cestujem, tak sa cítim, ako keby som bol viac živý. Keď si vezmem, koľko toho zažijeme na jednom tripe, tak si za tento rok pripadám o desať rokov zážitkov starší. Väčšinou sa potom aj teším domov, ale už po týždni mám znova tendenciu plánovať ďalšiu cestu.“

foto_lukas_wagneter_redbullmedia_house_1

Ochutnávka v podobe video teaseru

https://www.redbull.com/sk/sk/skateboarding/stories/1331820322868/skate-of-mind-2016-film-teaser-video

Pokračovanie prvej série dostalo tento raz ucelenú podobu 40 minútového filmu, ktorý po kamerovej aj strihovej stránke ošéfoval Martin „FlashFaker“ Štembera. Max spolu s celým tímom cestoval, jazdil, fotil, dokumentoval a spoločnosť na cestách mu robili aj top rideri z celého sveta ako Alex Mizurov, Jirka Hronek, Egor Kaldikov, Kyle Ke a Max Kruglov. Okrem jazdenia na tých najzaujímavejších svetových spotoch prináša film aj jedinečný pohľad na životný štýl a cestovanie, zaujímavý nielen pre ľudí zo skateovej komunity.

Max si spolu s Martinom dajú mini turné po Čechách aj Slovensku a každé premietanie je spojené aj s afterkou.  Viac info o Skate of Mind na www.redbull.sk.

Skate of Mind II už tento mesiac na veľkom plátne v Čechách a na Slovensku

  • 10. 2016 – Praha, Kino Atlas / Queens / Afterparty: Štvanice skatepark: NobodyListen
  • 10. 2016 – Pardubice,Bar Maybe / Cinestar / Afterparty: Dj Dalyb a NobodyListen
  • 10. 2016 – Brno, FBB Klub Na Dráze
  • 10. 2016 – Bratislava,Klub Dole / Afterparty: Dj Dalyb
  • 10. 2016 – Košice, Tabačka / Afterparty: Dj DalybZdroj: Redbull