Skladba Thomasa Puskailera boduje v hitparáde Silvestrovský OČKO CHART špeciál, kde sa dostali najobľúbenejšie hity roka!

Lepší záver roka si Thomas Puskailer ani nemôže želať! Jeho letná skladba „Live For The Moment“ sa dostala do hitparády televízie OČKO „Silvestrovský OČKO CHART špeciál“, kde sú zaradené výlučne najúspešnejšie piesne roka!

Úspech Thomasa teší o to viac, že klip vznikal v náročných podmienkach. So štábom kvôli nemu cestoval až do Arabských emirátov! Sympatický spevák sa už teší na Vianoce, ktoré oslávi aj s manželkou vo Veľkej Británii. Silvester vo veľkom štýle už ale zažije opäť doma – na Slovensku. Vystúpi na VIP party pri Bratislavskom hrade! Thomas to považuje za výborný vstup do nového roka, v ktorom plánuje fanúšikov potešiť aj novým albumom a sériou unikátnych fotografií!

Spevák a skladateľ Thomas Puskailer opäť boduje! Jeho hit „Live For The Moment“ patrí k najúspešnejším songom roka!

„Veľmi ma potešilo, keď môjho manažéra kontaktovali z televízie OČKO s tým, že moju letnú skladbu „Live For The Moment“ zaradili do Silvestrovského OČKO CHART špeciálu. V nej totiž ukážu iba tie klipy, ktoré dostali od divákov počas roka najviac hlasov. Mám z toho obrovskú radosť, keďže sme kvôli klipu cestovali až do Arabských emirátov. Skladbe sa veľmi dobre darilo, v hitparáde OČKO CHART sa vyšplhala 3 krát na prvú, zlatú priečku,“ netají hrdosť Thomas Puskailer.

Sympatický Thomas má pred sebou nádherné posledné dni roka. Okrem úspechu v hitparáde ho čakajú krásne vianočné chvíle v kruhu rodiny.

„Aj keď už 5 rokov žijeme s manželkou na Slovensku, vždy v tomto ročnom období cestujeme do Anglicka. Trávime tam Vianoce v kruhu rodiny. Je to už taká naša tradícia. Naše Vianoce budú teda v britskom štýle. Darčeky nám donesie Santa Claus komínom a rozdajú sa až ráno 25. decembra. Veľmi sa na to teším, bude to čas oddychu a vychutnávania si vianočného kúzla,“ usmieva sa Thomas Puskailer.

6_LFTM

Po Vianociach sa však mladý sympaťák vracia späť na Slovensko, pretože ho tu čaká Silvester vo veľkom štýle!

Vystúpim na VIP SILVESTER 2015 vedľa Bratislavského hradu. Bude to skutočne nezabudnuteľný vstup do nového roku. Budem mať skvelý výhľad na Bratislavu, ohňostroj a budem v tom momente robiť to, čo milujem – spievať. Silvester oslávim s manželkou a manažérom. Lepšie to ani nemôže byť,“ teší sa stále zaľúbený manžel Thomas Puskailer.

Po úspešnom roku 2015 plánuje Thomas ešte lepší rok 2016. Fanúšikov poteší novým albumom!

8_LFTM

Pred dvoma týždňami sme s Martinom Madejom ukončili našu tohtoročnú sériu výchovných koncertov „ECO MOBILITY TOUR“. Stále však spolu hráme v divadle Nová scéna v hudobnej komédii „Slovak Showbiz For Beginners“. Už teraz pracujem na novom albume, ktorý sa chystám vydať na jar 2016. Pôjde o súhrn mojej tvorby v tanečnej oblasti za posledné dva roky. Nebudú však na ňom chýbať ani celkom nové skladby,“ vyratúva Thomas Puskailer

Thomas už nafotil aj fotografie na nový album, ktoré si zobral na starosť známy fotograf Michal Petrík. Tie sa k fanúšikom dostanú spolu s novým albumom. Všetky novinky o Thomasových aktivitách nájdete na www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.