Skull Fest Open Air Vol.1

Už za necelý měsíc se odehraje ve městě Nový Jičín, první ročník jednodenního Hc / deathcore / metalcore festivalu, který dostal název Skull Fest.

Festival se odehraje v sobotu 5. Srpna a potencionálním návštěvníkům nabídne celkem 19 kapel z různých koutů světa. Skull Fest dále nabídne dvě scény, hlavní scéna která je pojmenovaná jako Limen Stage, bude připravena v Areálu Na Skalkách, kde se například každoročně koná Jičínfest a druhá scéna nesoucí název ESO bar stage, se bude připravena kde jinde než v místím ESO baru, ve kterém se pravidelně odehrávají D.I.Y koncerty.

Jen pro zajímavost ESO bar navštívili kapely jako Ektomorf, Hemlock, Skywalker, Nahum, Čad, Catastrofy, The Truth Is Out There a mnoho dalších kapel s UG scény! 

Kromě dvou scén budou hlavním lákadlem bezesporu kapely Napoleon, Thell Barrio, Landmvrks, Stinky, Insanity, Skywalker, Empty Hall Of Fame, Landless a nebo také Stercore … Takže Line up festivalu nabídne opravdu zajímavá jména!

Na festivalu nebude chybět vegetariánské a veganské občerstvené, nebo také mech / fashion koutek kde budeš moct zakoupit jak merch kapel tak také stylové hadry od značek Limen  a Wolfpack Clothing …..

No a pokud ještě nemáte lístky doma můžete je zakoupit v síti SMS ticket nebo v již zmíněném ESO baru! 

Předprodej: https://www.smsticket.cz/vstupenky/9061-skull-fest-open-air-festival 
Více informací na události: https://www.facebook.com/events/360027677708791/?fref=ts  

 

Zdroj: Organizátor