Skupina ABSCONDO vie čo dobre chutí!

To, že majú muži vo všeobecnosti dobre vyvinuté chuťové poháriky je známe. Ale to, že muži-hudobníci sú skvelými kuchármi spozná už dnes celé Slovensko.

Kuchárske umenie speváka skupiny ABSCONDO – Marka, budete môcť vidieť už dnes v relácii TV Markíza Bez servítky o 18.00.

Kulinársko umelecký týždeň prebieha už od včerajšieho dňa a bude pokračovať až do piatku, kedy sa rozhodne o víťazovi. Hoci je dnes ešte skoro na prezrádzať výsledky, my už dnes môžeme naznačiť, že Mark bol veľmi úspešný.

Markovími súpermi v boji o najlepšieho šéfkuchára týždňa sú Erika Mináríková -tanečnica folklórneho súboru Lúčnica, známa speváčka Marcela Molnárová, ex-superstárista Jakub Petraník a člen skupiny Old school brothers Miroslav Žilka. Mark pripravil pre hostí okrem skvelého niekoľkochodového menu aj skvelý sprievodný program. Svojich hostí zabavil tak ako sa na správneho hudobníka patrí . Aby sme však všetko už teraz neprezradili, sledujte dnes o 18.00 televíziu Markíza.

ABSCONDO je pop rocková skupina z Košíc. Na konte má dva albumy, debutový vyšiel v roku 2008 pod názvom „Midnight Snow“ a svoje pokračovanie našiel v nasledujúcom „Victory in a Landlocked Sea“ z roku 2011. Skupinu tvorí americký muzikant a spisovateľ Mark Manney, Filip Kluknavský, Martin „Lecho“ Lechman a Tibor Dragon.

www.abscondoband.com
www.facebook.com/Abscondo

Zdroj: MediaDom, s.r.o.