Skupina Bloom pozýva na krst svojho debutového albumu.

Na dobré sa počkať oplatí. To platí aj pre bratislavskú skupinu Bloom, ktorej fanúšikovia museli čakať dlhé tri roky, kým sa skupina rozhodla vydať svoj debutový album. Jeho krst sa uskutoční už 3. decembra v klube Ateliér Babylon.

Prvý radový album skupiny Bloom nesie názov „Let The Good Days Come“ a nahrával sa v štúdiu LVGNC za dozoru Mareka Rakovického v priebehu tohto leta. Bude obsahovať presne 11 skladieb, o ktorých finálny zvuk sa postarali ľudia zo štúdia Masterdisk v New Yorku.

Bloom, autor Zdenko Hanout

„Jeden náš kamarát mi odporučil na internete rozhovor s dovtedy pre mňa ešte neznámym Vladom Mellerom. Slovákom, ktorý emigroval do Ameriky a mastroval albumy pre Pink Floyd, Paula McCartneyho alebo Johnnyho Casha. Nakontaktovala som sa naňho a on ma odporučil na Marka Santangela, ktorý zase pracoval na projektoch Michaela Jacksona, Red Hot Chili Peppers, Michaela Bublé, Kanye Westa a iných. Bolo to prvé mastrovacie štúdio, ktoré sme oslovili a po zaslaní ukážky, sme iné už ani nehľadali,“ prezradila večne usmiata Barbora Drahovská.

Prvou ochutnávkou z albumu je pieseň „Carousel Ride“. Okrem nej počas slávnostného večera zaznejú aj ostatné skladby z nového albumu i skladby, ktoré sa na album nedostali. Na krste vystúpia aj hostia, ktorí sa podieľali na nahrávaní debutovej dosky, konkrétne harfistka Mária Kmeťková, klávesák Martin Wittgruber, speváčka Ivana Mer a pokiaľ sa podarí, tak aj basgitarista Juraj Griglák, ktorý do jednej skladby nahral kontrabas.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/116502009″ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

„Všetko sú to vynikajúci hudobníci, a preto sa nesmierne tešíme, že si s nimi budeme môcť zahrať. Dúfam, že sa to podarí. Bude to pre nás výnimočný večer a chceme, aby bol výnimočný aj pre našich fanúšikov,“ teší sa speváčka Barbora Drahovská, ktorú doplnil gitarista skupiny Lukáš Kyška: „Podľa mňa, našej hudbe veľmi svedčí, keď sa okrem tradičného obsadenia obohatí o farby a zvuky iných nástrojov. Budeme mať možnosť sa pohrať s náladami skladieb a aj s celkovou atmosférou koncertu. Veríme, že pre všetkých to bude silný hudobný zážitok.“

Debutový album „Let The Good Days Come“ skupiny Bloom sa bude pokrstí 3.12. v bratislavskom klube Ateliér Babylon. Ako hudobný hosť sa na krste predstaví aj nový projekt Oskara Rózsu a Zdenky Prednej DOLEDOLE. Vstupenky na tento jedinečný večer sa dajú kúpiť iba na stránke predpredaj.sk. Prvých 50 lístkov je k dispozícii za zvýhodnenú cenu.

Vstupenky sa dajú kúpiť na: https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/412/Bloom-/
https://www.bloomband.sk/
https://www.facebook.com/bandBloom

Zdroj: Marek Kučera