Skupina Camouflage oslávi 30. rokov na scéne aj v Bratislave.

Nemecký „Depeche Mode“ skupina Camouflage oslavuje 30. rokov na hudobnej scéne. Po takmer troch rokoch opäť poteší slovenských fanúšikov. Skupina sa naživo predstaví v bratislavskom klube MMC v sobotu, 14. decembra.

„The great commandment“, „Love is a shield“ či novšie skladby „Me & You,“ „Motif sky“ ale aj novinky z pripravovaného albumu Greyscale zaznejú na bratislavskom koncerte. Skupina ponúkne prierez svojou úspešnou kariérou, najväčšie hity, ale aj piesne, ktoré ešte pred slovenským publikom nehralo. Fanúšikovia sa môžu tešiť na skladby „On islands“ a „Anyone“ z druhého albumu Methods of silence (1989) či cover verziu od Depeche mode, „Tora! Tora! Tora!“ Všetky staršie skladby kapela prearanžovala a budú znieť inak ako na poslednom koncerte. Spevák Marcus Meyn nešetril chválou slovenského publika: „Možno to znie ako klišé, ale za 30. rokov sme odohrali veľké množstvo koncertov po celom svete a slovenské publikum patrí naozaj k tomu najlepšiemu. Je to vždy pre nás veľká radosť hrať u vás. Preto sa vrátime do vášho hlavného mesta po štvrtýkrát a veľmi sa na to tešíme.“ Pred dvoma rokmi sa spevákovi stal na pódiu nepríjemný úraz a po koncerte strávil noc v nemocnici, možno aj preto si na Bratislavu tak dobre spomína: „Pravdou je, že na ten koncert aj vďaka zlomenému členku určite nikdy nezabudnem, ale dospieval som ho hlavne vďaka úžasnej energii ktorú som dostával od fanúšikov,“ dodal charizmatický Marcus.

Okrem hlavnej hviezdy večera sa v úlohe predskokana predstaví rakúska skupina Davos, slovenský hudobník Michael Szatmary so svojim projektom a akcia bude pokračovať after party, ktorú odohrá dvojica rakúskych DJ-ov.

Záujem o koncert je opäť veľký, pred troma rokmi bol koncert vypredaný a aj teraz to k tomu smeruje. VIP vstupenky sa vypredali v priebehu niekoľkých hodín. Vstupenky na státie sú stále dostupné v sieti Ticketportal.

CAMOU_LOGO_2013_ANNIVERSARY_black

Zdroj: Andrej