Skupina Chinaski sa teší na slovenské publikum, na ich spoločný koncert s No Name v Pezinku sú v predaji posledné lístky na sedenie!

Už vo štvrtok 27. augusta zažije publikum v pezinskom amfiteátri  dvojkoncert ikon slovenskej a českej hudobnej scény! Po rokoch opäť zaznejú v Pezinku najväčšie hity kapiel No Name a Chinaski.

Skupina Chinaski zbožňuje slovenské publikum a obe zostavy úspešných hudobníkov sa na dvojkoncert veľmi tešia. So skupinou No Name odpáli Chinaski aj spoločný hit „Na na na“. Okrem toho čakajú fanúšikov Chinaski skladby z nového albumu Rockfield. Koncert v Pezinku je jedinečný aj v tom, že pred 15-timi rokmi tu Chinaski odohrali vôbec prvý koncert s No Name! Vynikajúce koncertné spojenie si môžete vychutnať  aj v pohodlí miest na sedenie.

Slovenské publikum zažije už 27. augusta dvojitú dávku hitov viacnásobne ocenených hudobných stálic. Po 15-tich rokoch zaznejú opäť v Pezinku najznámejšie skladby aj novinky kapiel No Name a Chinaski. Dve najobľúbenejšie skupiny na Slovensku a v Čechách sa na koncert v pezinskom amfiteátri veľmi tešia!

V Pezinku bol úplne prvý koncert s No Name v roku 2000 v rámci turné „Kláro, preťal som si žily“. Symbolické, o to viac sa tešíme. Na Slovensko jazdíme vyše 15 rokov, slovenské publikum milujeme. Atmosféra koncertov u vás je nezameniteľná. To je ten pravý dôvod, prečo sa k vám budeme radi i naďalej vracať,“ teší sa Michal Malátny, líder a spevák skupiny Chinaski.

Chinaski a No Name odpália na jedinom tohtoročnom koncerte na Slovensku aj spoločný hit. Priaznivci kapely Chinaski si na koncerte vychutnajú hity „Tabáček“, „1. signální“, „Klára“ či „1970“. Okrem toho čakajú fanúšikov skladby z nového albumu Rockfield.

„Určite zaznie aj naša spoločná pieseň „Na, na, na“ aj nové pecky. Prezradíme napríklad Milión dolarů“,Každý ráno“ a „Víno“. Asi najviac máme v obľube skladbu „Každý ráno“,“ prezradil Michal Malátny.

Priaznivci 7-násobného Slávika bez hraníc, kapely No Name, sa môžu tešiť na megahity ako „Ty a tvoja sestra“, „Žily“, „Čím to je“ či „Povedz mi“. Kapela Chinaski má na kamarátov z No Name množstvo dobrých spomienok.

S chalanmi sa stretávame veľmi často na festivaloch na Slovensku i v Čechách. Je to vždy vrelé privítanie, sme dobrí priatelia. Prvé veľké turné „Kláro, preťal som si žily“ sme spoločne absolvovali už pred pätnástimi rokmi. No Name boli pred dvoma rokmi našimi jedinými hosťami na koncerte v pražskej O2 Aréne, kde sme oslavovali 20 rokov existencie Chinaski. A chalani z No Name si nás tiež veľakrát prizvali na Slovensko. Asi najviac spomíname na žúrku pri spoločnom krste piesne „Na na na“. Bolo to v špeciálne vypravenom vlaku z Košíc do Prahy. To bol mejdan!“ smeje sa Michal Malátny.

Chinaski je jednou z najpopulárnejších českých kapiel s obrovským množstvom fanúšikov aj na Slovensku. Oceňovaná skupina má na konte 12 albumov. Koncom minulého roka vydala kapela Chinaski nový, prelomový album s názvom „Rockfield“. Medzi ich najväčšie hity patria skladby „1. signální“, „Tabáček“, „Zadarmo“ či „Klára“. Skupina hrá v zostave Michal Malátný, Petr Kužvart, František Táborský, Ondřej Škoch, Štěpán Škoch a Otakar Petřina Jr.

Nenechajte si ujsť jedinečný koncert dvoch hudobných  ikon českej a slovenskej scény 27. augusta o 20:00 v amfiteátri v Pezinku. Vynikajúce koncertné spojenie si môžete vychutnať  aj v pohodlí miest na sedenie. Vstupenky sú dostupné prostredníctvom siete Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=21007

Zdroj: Propaganda House s.r.o.