Skupina Gladiator zverejnila nový videolikp!

Slovenská rocková stálica, skupina Gladiator nezaháľa a okrem celkom nového albumu s názvom „13“ predstavila svojim fanúšikom zbrusu nový videoklip s výstižným názvom „My sme gladiatori“.

Chalani zo skupiny venujú tento singel svojim najvernejším fanúšikom a práve tým, ktorí pri kapele stáli aj pri jej začiatkoch. Viac nám o nej povedal líder skupiny, spevák Miko Hladký: „Táto pieseň je prvá na našom albume a ako prvú ju hrávame aj na našom aktuálnom turné. Je to pieseň o skvelej partii ľudí, ktorí držia pokope či svieti slnko, či prší. A tak je to aj v našej kapele.“

Skupina vydáva svoj album po dlhých piatich rokoch a podľa slov jej členov je rockovejší a gitarovejší. Novinka sa teší skvelým reakciám, či už od fanúšikov alebo širokej verejnosti. Nový „potomok“ Gladiatorov je už v predaji v oficálnom eshope, či na koncertoch.

Krstným otcom novej dosky, bude spevák a autor mnohých legendárnych hitov Maťo Ďurinda, spevák skupiny Tublatanka.

Prvý koncert, na ktorom som bol, keď som mal 15 rokov, bola práve Tublatanka v Nitre. S ich hudbou sme vyrastali. Vtedy sme ešte netušili, že nejakú kapelu budeme mať. Dá sa povedať, že nás tak trochu naštartovali. Sme radi, že nám album pokrstí práve Maťo.“ Doplnil Miko Hladký.

 

Krst prebehne už túto sobotu v bratislavskom klube Ateliér Babylon, kde ste všetci srdečne pozvaní.

 

Tešíme sa na Vás ešte v týchto mestách:
13.11 – Nitra, PKO
15.11 – Bratislava, Ateliér Babylon + krst albumu
21.11 – Považská Bystrica, Dom kultúry
22.11 – Modra, Mestské kultúrne stredisko
27.11 – Trenčín, Piano klub
28.11 – Sereď, Dom kultúry

Vstupenky sú bežne v predaji za cenu 8 € a na mieste bude stat lístok 10 €.
https://www.ticketportal.sk/nevent.aspx?id=128&target=3&target=2

A2 plagat gladiator

Zdroj: Agentúra DUNA