Skupina Hex chystá unikátny koncert a krst výberovky!

To si nemôžete nechať ujsť! Bratislavská skupina Hex chystá pre fanúšikov unikátny koncert. 20. novembra si do Ateliéru Babylon pozvala kamarátske kapely Para, Polemic, Le Payaco, Billy Barman, Puding Pani Elvisovej, Vetroplach, From Our Hands, Korben Dallas a Mariána Čekovského. Všetci totiž  nahrali hexácke skladby na novú exkluzívnu výberovku VŠETKO NAJLEPŠIE, ktorú priamo na koncerte pokrstia!

Bratislavská skupina Hex chystá jedinečný koncert! 20. novembra si do Ateliéru Babylon pozvala kamarátske kapely Para, Polemic, Le Payaco, Billy Barman, Puding Pani Elvisovej, Vetroplach, From Our Hands, Korben Dallas a Mariána Čekovského, s ktorými vystúpi na jednom pódiu. Hex odohrali vo svojej histórii vyše tisíc koncertov, no takýto fanúšikovia ešte nezažili!

„Koncert plánujeme ako veľkú párty. Do Ateliéru Babylon pozývame všetkých ľudí, ktorý spolupracovali s Hexom alebo akokoľvek pomohli kapele počas dlhoročného pôsobenia na scéne. Budú tam známe aj menej známe  tváre slovenského šoubiznisu a nášho kultúrneho života. Je sa na čo tešiť.“ Plánuje akciu basgitarista a manažér Hexu Tomáš Yxo Dohňanský.

Hex promofoto

Na hexkluzívnej akcii skupina Hex pokrstí exkluzívny výberový album vo forme knihy s názvom VŠETKO NAJLEPŠIE. Ku klasickej výberovke pridala kapela bonusové CD, ktoré naspievali jej blízke skupiny a interpreti.

„Niektoré kapely sme oslovili sami, pretože k nim máme blízky vzťah a dlhé roky sú našimi priateľmi. Niektoré sa prihlásili samé, keď sa dozvedeli o tomto projekte. Je veľmi zaujimavé pocuť naše skladby v iných aranžmánoch. Niektoré sú úplne prekopané, čo je veľmi vzrušujúce.“ Teší sa Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

A práve hostia z výberovky si zahrajú na jedinečnej akcii v Ateliéri Babylon. Hlavná časť koncertu bude patriť Hexu. Postupne sa na pódiu objaví aj množstvo kapiel, ktoré nahrali úpravy hexáckych hitov. Určite príde aj na netradičné spojenia. Hex čiže Peter „Ďuďo“ Dudák – spev, gitara, klávesové nástroje, Tomáš „Yxo“ Dohňanský – basová gitara, vokály, Martin „Fefe“ Žuži – gitara, Tibor „Tÿbÿke“ Szabados – bicie nástroje, nevylučujú, že naopak zahrajú coververziu niektorej z kapiel. Môžme sa tak tešiť na pestrú zmes rôznych výlov! Vstupenky na koncert 20.11. 2013 v Ateliéri Babylon sú dostupné v sieti Ticketportal, na www.predpredaj.sk a v predajni Dr. Horák na Medenej ulici 19 v Bratislave.

HEX-vsetkoNaj-cover

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Spurný