Skupina Hex nakrúcala klip na hit „Keď sme sami“!

Bratislavská skupina HEX nakrúcala nový klip! Obrazovú podobu hitu „Keď sme sami“ si vyžiadali fanúšikovia kapely! Kvôli klipu sa chalani z HEXu nahodili do elegantných oblekov a roztočili to v Umelke. Hit „Keď sme sami“ zahrajú na živo aj na unikátnom krste 20. novembra, kam si pozvali kapely Para, Polemic, Le Payaco či Billy Barman. 

Bratislavská skupina HEX nakrúcala romantický klip! Chalani sa nahodili do oblekov a zahrali si vo videoklipe na hit „Keď sme sami“!

„Nakrúcalo sa v Klube umelcov nad legendárnou „Umelkou“ pri starom moste v Bratislave. Je to pekný starý priestor s atmosférou. Pre nás je prirodzené prostredie koncertné pódium alebo nahrávacie štúdio, ale aj toto bolo fajn. Lebo sme v podstate len hrali pieseň „Keď sme sami“ na nezvyčajnom mieste.“ Konštatuje spevák Peter „Ďuďo“Dudák.

img_0887

Režisérom klipu je Jozef Koháry, ktorý už s HEXom spolupracoval na klipe „Ty a ja“. S HEXom si rozumie po umeleckej aj ľudskej stránke a je aj šikovným grafikom.

„Zasiahli opäť naši fanúšikovia, klip sme nakrúcali hlavne na ich popud. Na youtube máme kopec pozitívnych odoziev na pesničku, no viac ľudí nám vyčítalo obrazové stvárnenie making of klipu. Keˇže sa pesnička chytila, tak sme sa rozhodli nakrútiť oficiálny klip.“ Vysvetľuje basgitarista a manažér Hexu Tomáš Yxo Dohňanský.

Skladba „Keď sme sami“ sa skupine HEX naozaj podarila. Hit je najhranejšou slovenskou skladbou v éteri a najpredávanejšou slovenskou piesňou na iTunes. Autorsky sa pod skladbu podpísal zohratý tandem Peter „Ďuďo“ Dudák a Martin „Fefe“ Žúži.

img_1681

„V klipe bude jedna línia s hrdinom, ktorý má namiesto hlavy prekvapenie. A my do toho budeme sporadicky vstupovať spievaním a hraním v našich nových oblekových ohozoch.“ S úsmevom vysvetľuje spevák Peter „Ďuďo“Dudák.

Hit „Keď sme sami“ zahrá kapela aj na unikátnom krste výberovky 20. novembra v Ateliéri Babylon. Tam si pozvala kamarátske kapely Para, Polemic, Le Payaco, Billy Barman, Puding Pani Elvisovej, Vetroplach, From Our Hands, Korben Dallas a Mariána Čekovského, ktorí nahrali skladby na na novú exkluzívnu výberovku VŠETKO NAJLEPŠIE. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal, na www.predpredaj.sk a v predajni Dr. Horák na Medenej ulici 19 v Bratislave.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jozef Koháry