Skupina HEX pokračuje v úspešnom akustickom turné!

Skupina HEX pokračuje v úspešnom akustickom turné! Jarná vypredaná akustická šnúra HEXákov zožala veľký úspech a mala tie najlepšie ohlasy a recenzie. Preto sa chalani rozhodli pre koncerty v ďalších mestách, kde predtým nehrali. HEX si pre fanúšikov pripravili nové akustické úpravy najväčších hitov „Keď sme sami“, „Maťo a Linda“, „V piatok podvečer“ či „Nikdy nebolo lepšie“! S KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2 sa HEX predstavia v 8-ich slovenských mestách od Bratislavy až po Bardejov.

Skupina HEX pripravuje po úspešnom akustickom turné jesenné pokračovanie! Hexáci sa po vypredaných jarných koncertoch a vynikajúcich ohlasoch rozhodli pre druhú časť akustických koncertov v ďalších mestách Slovenska. KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2 zažije osem slovenských miest od Bratislavy až po Bardejov. Nenechajte si ujsť vynikajúcu atmosféru a nové prevedenia najväčších hitov kapely HEX!

„Celý nápad s akustickým hraním sa veľmi vydaril a my sme si overili, že naše pesničky majú silu aj bez veľkej techniky. Turné pokračuje aj kvôli dopytu našich fanúšikov z miest, kde sme na jar nehrali. Nesmierne sa tešíme na našich priaznivcov, cítime, že nás majú naozaj radi a my si to stále veľmi vážime. Všetkých srdečne pozývame pozrieť si úplne iný HEX!“ Vysvetľuje Tomáš „Yxo“ Dohňanský, spoluzakladateľ a basgitarista HEXu.

HEX

Kapela HEX si pre fanúšikov pripravila nové akustické úpravy najväčších hitov „Keď sme sami“, „Maťo a Linda“, „V piatok podvečer“ či „Nikdy nebolo lepšie“! Na jesennom turné zahrajú HEXáci aj úplnú novinku. Obľúbená skupina sa po lete plnom festivalových koncertov teší na komornejšiu atmosféru akustického turné.

„Je to pre mňa príjemná zmena oproti elektrickému hraniu, a tak sa po hustom koncertnom lete v otvorených priestoroch veľmi rád vrátim do pokojnejšej, intímnejšej atmosféry klubov. Pripravujeme ďalšie skladby, určite budeme hrať aj nový singel, ktorý sa čoskoro objaví v rádiách.“ Doplnil Peter „Ďuďo“ Dudák, spevák, klávesák a gitarista HEXu.

Akustické turné skupiny HEX žne úspechy od samotného štartu. Na jarnom úvodnom koncerte v Bratislave si skupina prevzala platinovú platňu za predaj výberového albumu VŠETKO NAJLEPŠIE 2013 – 1992. Vzhľadom na to, že sa HEXáci na akustické turné vydali po prvýkrát v histórii, reakcie publika sú pre nich nezabudnuteľné. Fanúšikovia sa počas KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2 môžu tešiť na niekoľko hudobných prekvapení v podobe zaujímavých hostí a tiež na intenzívnejšiu komunikáciu s HEXákmi.

HEX

„Fanúšikovia sa môžu tešiť najmä na komornú atmosféru, ktorá pri veľkých pódiových koncertoch nie je možná. Akustické turné je založené na veľmi intenzívnej komunikácii s obecenstvom počas koncertu. Špeciálnych hostí plánujeme, no zatiaľ ich neprezradíme. Stálym hosťom na našom turné je Mišo Veselský zo skupiny Vetroplach, ktorý hrá na klávesy a akordeón.“ Uzavrel gitarista Martin „Fefe“ Žúži.

HEXáci, Peter „Ďuďo“ Dudák, Tomáš „Yxo“ Dohňanský, Martin „Fefe“ Žúži a Tibor „Tybyke“ Szabados sa už pokračovania úspešného turné nevedia dočkať. Skladby v novom akustickom prevedení si môžu fanúšikovia kapely HEX užiť v deviatich mestách Slovenska. Po každom koncerte sa môže publikum tešiť na tričká, CD-čká a výberovku v tvare knižky “VŠETKO NAJLEPŠIE 2013 – 1992” aj s podpisom HEXákov! Vstupenky na KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2 sú dostupné od dnes v sieti Tickeportal a v miestnych pokladniach.

HEX KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2
27.10. – Žilina – Mestské divadlo Žilina
28.10. – Liptovský Mikuláš – Route 66
29.10. – Kežmarok – Mestské kultúrne stredisko
5.11. – Malacky – Kino Záhoran Malacky
6.11. – Bratislava – Stará tržnica
11.11.- Bardejov – Spoločenský dom Bardejov
12.11. – Stará Ľubovňa – Dom kultúry
19.11. – Trenčín – Piano CLub

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko