Skupina HEX sa v novom klipe „Keď sme sami“ nahodila do oblekov!

Bratislavská skupina HEX má nový klip! Obrazovú podobu hitu „Keď sme sami“ si vyžiadali fanúšikovia kapely! Kvôli klipu sa chalani z HEXu nahodili do elegantných oblekov a roztočili to v Umelke. Hit „Keď sme sami“ zahrajú HEX naživo aj na Vianočnom koncerte 13. decembra, kam si pozvali Laskyho z Pary, Janka Kurica z kapely Vidiek a skupinu Walter Schnitzelsson. 

Bratislavská skupina HEX má nový klip! Chalani sa rozhodli nakrútiť obrazovú podobu megahitu „Keď sme sami“! Režisérom klipu je Jozef Koháry, ktorý už s HEXom spolupracoval na klipe „Ty a ja“. Ten do klipu zasadil vtipnú líniu s hrdinom, ktorý má namiesto hlavy televízor.

„Režisér Jozef Koháry sa celkom trafil do atmosféry, ktorá z piesne „Keď sme sami“ ide. Je to taký pokojný, čiernobiely, jemne melancholický klip. A navyše dodáva pesničke niečo, čo nemala, a to humor.“ Myslí si spevák Peter „Ďuďo“ Dudák.

Obrazovú podobu úspešnej skladby hit „Keď sme sami“ si vyžiadali fanúšikovia kapely. Chalani sa nahodili do oblekov, ktoré špeciálne na túto príležitosť vytvorila Miriam Lisová Marcineková z Image House for Men.  Klip sa nakrúcal v Klube umelcov nad legendárnou „Umelkou“ pri starom moste v Bratislave.

„Som veľmi spokojný. Vždy sa mi páčili čierno-biele klipy, kde hrala hlavnú úlohu kapela. Teším sa, že sa režisérovi podarilo zachytiť HEX taký, aký je. Nad klipom sme sedeli dlhší čas a premýšľali, ako tému uchytiť. Núkalo sa veľa možností, no vždy nám z toho vyšlo, že to musíme urobiť presne takto. V tomto ohľade, to absolútne spĺňa naše predstavy.“ Konštatuje basgitarista Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Hit „Keď sme sami“ zahrajú HEX na živo aj na Vianočnom koncerte 13. decembra, ktorý HEXáci usporiadali na želanie svojich fanúšikov. Do Ateliéru Babylon si HEX pozvali Laskyho z Pary, Janka Kurica z kapely Vidiek a skupinu Walter Schnitzelsson.

Hex promofoto

„Príde aj môj bratranec Dušan Slimák z našej bokovky Hogo Pogo. Zahráme si spolu  hit z 80-tych rokov 99 Luftballons od speváčky Nena a chystáme aj ďalšie prekvapenia.“ Prezradil Peter „Ďuďo“ Dudák.

Skladba „Keď sme sami“ sa skupine HEX naozaj podarila. Hit je najhranejšou slovenskou skladbou v éteri a najpredávanejšou slovenskou piesňou na iTunes. Autorsky sa pod skladbu podpísal zohratý tandem Peter „Ďuďo“ Dudák a Martin „Fefe“ Žúži. Fanúšikovia nájdu skladbu na výberovom albume v tvare knihy VŠETKO NAJLEPŠIE, ktorý je dočasne vypredaný. Kapela však sľubuje, že zásoby do Vianoc určite doplní.

„Na Vianoce sa veľmi tešíme, pretože sme záver roka mali naozaj hektický. Tešíme sa na úplný pokoj s rodinami. Ale rovnako sa tešíme aj na Silvester v Bratislave, ktorý je vždy v znamení obrovskej zábavy. Tento rok si ho dáme spolu na námestí už 14-ty raz za sebou. HEX miluje Bratislavu!“ Plánuje basgitarista Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Vstupenky na Vianočný koncert 13.12. 2013 do Ateliéru Babylon sú dostupné v sieti Ticketportal, na www.predpredaj.sk a v predajni Dr. Horák na Medenej ulici 19 v Bratislave.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.