Skupina Hex vydáva nový album remixov!

Slovenská pop-rocková kapela Hex vydala koncom roka 2010 nový album Ty a ja. V týchto dňoch je na svete aj zremixovaná verzia tohto albumu Ty a ja remixed. Spolupracovali na nej hudobníci ako Marek Rakovický, Foolk, Mariša, Longital, Karaoke Tundra, Milan Lieskovský, Kasioboy, Veneer, ale aj Noisecut.

Album Ty a ja tak dostal nový hudobný rozmer. Všetci prizvaní hudobníci poňali vybrané skladby po svojom. Dano a Shina Szalontayovci sa pohrali s piesňou Odvaha, Foolk dal piesni Prepadlisko dubstepový nádych a Karaoke Tundra spravil zo skladby Dýchaj, dýchaj rytmický tanečný song.

HEX

Hex tentokrát zapojil do nahrávania aj svojich fanúšikov. V Rádiu FM vyhlásil súťaž o najlepší remix piesne Mám chuť. Ako sa vyjadril Yxo Dohňanský, „zistili sme, že je na Slovensku veľa šikovných remixerov. Nakoniec sme namiesto jednej zremixovanej verzie vybrali na album rovno tri. Všetky sú výborné.“

Vy počuť si tak môžeme veľmi príjemnú ambientnú pieseň, chilloutový remix, ale aj tanečnú verziu nasiaknutú silným elektronickým zvukom. Experimentátori z ľudu sú na albume uvedení pod prezývkami ako Niekto Iny, Pelf, Matkobass a Tomigal.

Remixový album si môžete voľne stiahnuť na portáli Hudba.sk. Link na sťahovanie nájdete aj tu: https://hudba.zoznam.sk/mp3-albumy/HEX.

V priebehu budúceho týždňa sa do predaja dostáva limitovaná edícia remixového CD, ktoré sa bude predávať spolu s originálnym albumom Ty a ja.

HEX

Zdroj: Hex
Publikoval: Redakcia GREGI.NET